Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a multiorgazmus? És hogy lehet az, hogy a pasi úgy el tud menni, hogy nincs ejakuláció? Hogyan kell azt csinálni? De ne könyvcímeket írjatok, olyanok írjanak, akik tudják hogy mennek ezek a dolgok és csinálják is!
Multiorgazmus: többszörös orgazmus. Vannak nők, akik egy aktus során többször is képesek elmenni. Nálam inkább az van, hogy a mély orgazmus további ingerléssel még "rebegtethető" elég elnyújtott ideig. Pl. a csikló simogatásával.
A másikat részleteiben nem tudom.
A multiorgazmus más, mint a többszörös orgazmus, mivel a multinál az orgazmusok annyira sűrűn jönnek egymás után, hogy szinte a nő az egészet egy nagy orgazmusnak érzékeli. Egy könyveben olvastam, hogy egy nőnek 1 órán keresztül volt folyamatos orgazmus...Én ezt nem zárom ki, mert a test csodákra képes.
A többszörös orgazmusnál vannak apróbb szünetek (5-15 másodperc) az orgazmusok között. De ezek száma is végtelen lehet, ameddig a nő bírja. Azonban egyes nők csiklóérzékenység miatt nem tudnak egymás után azonnal több orgazmus elérni.
A többszörös orgazmust elég gyorsan meg lehet tanulni, de a multiorgazmus sokkal összetettebb. Olyanom sajnos még nekem sem volt.
Petranova
A szexuális energiát el kell vonni a nemi szervekből, fel kell emelni a magasabb központokba, a fejbe. Ha a szexuális energia felgyülemlik a hímvesszőben, az sürgős magömlési késztetést eredményez. Ez forrósággal jár együtt, mivel az energia forró. Ez a forró energia, ha a hímvesszőben meg a heréknél marad, károsíthatja a nemi szerveket, ilyenkor szoktat egy férfi heréi "feszülni". Azonban a fejben sem szabad hagyni, mert ott az agyban tehet kárt. Forró energiát a köldökben lehet biztonságosan tárolni. Van hideg energia is. Férfiaknál ez a nem izgalmi állapotú spermaenergia. Ezt herelégzéssel lehet érezni és fokozni, majd fel lehet emelni a fejbe, és hidegsége miatt ott is lehet hagyni (sikeres herelégzést követő napokban lehet érezni ahogy "pezseg" az agy). Az energiát testünk fő energiavezetékein, a mikrokozmikus pályán tudjuk keringetni. Ez áll egy hátsó (gerinc) és egy elülső vezetékből. [link] Ha a férfiak megtanulják irányítani szexuális energiájukat, elkerülhetik a magömlést (még az éjszakait is), amivel a férfi szexualitás egy teljesen új világát fedezhetik fel. Nem lesz többé határ a szexben, nem lesz többé magömlés, ami véget vetne az együttlétnek. A multiorgazmus is elérhetővé válik ezáltal (amit csak a nők kiváltságának tekintenek).
A nők is veszíthetnek orgazmussal szexuális energiát, de ők ezt könnyen legyőzik, és gyakran ösztönösen is rájönnek a módszerére. Viszont a menstruációval veszítenek rengeteg energiát. Mint a magömlést, ezt is lehet irányítani. Le lehet rövidíteni, meg lehet szüntetni a testi-lelki fájdalmakat és pontosabbá lehet tenni.
A gyakorlatokat részletezni rengeteg ideig tartana, egész könyveket írtak erről, úgyhogy nem tudok mást, mit ezeket ajánlani. Remélem nem haragszol, amiért nem akarok órákat tölteni gépeléssel.
GYÓGYÍTÓ SZERELEM - Titkos kínai tanítások a nő szexuális energiájának gondozásához
TAOISTA SZERELMI TITKOK - Ősi kínai tanítások a férfi szexuális energiájának gondozásához
http://www.youtube.com/watch?v=dBYBTupFmGw
http://www.youtube.com/watch?v=1OarZgFIy98
TANTRASZEX-Tanárnő vagyok, pontosam tudom, hogy mi a
MULTIORGAZMUS:
1., az orgazmus egy bioenergetikai kisülés, azaz az izgalmi energiánk eldurranása
2., az ezt megelőző állapot a tantra, a szétáradás állapota, közvetlenül elélvezés előtt felgyorsul az izgalmi energia sebessége,
3., ez a hirtelen forró állapot sorozatosan megismételve, eufórikus forróságba röpít
4., az izgalom hosszú átáléséhez hozzászokik az idegrendszer, azaz belassulnak (normalizálódnak) az orgazmus reflexeink, és egyre intenzívebb érzést leszünk képesek elviselni
Így kezelhető a korai magömlés, ami kisebb gond, mint a potencia vesztés, de a kettő páhuzamosan szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!