Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem élvezte az anális szexet?
Engem már régóta foglalkoztatott az anális szex gondolata, fel is vetettem az ötletet a barátomnak. Ő azt mondta, ez a dolog egyenlőre még idegen tőle, meg hogy fájdalmat okoz vele. Így hanyagoltuk a témát egy időre de vmelyik nap mégis kipróbáltuk. Nekem az kezdetben fájt, de kezdtem belejönni, még vizelési ingert is éreztem, tehát egy kis gyakorlással szerintem így is tudnék elérni orgazmust.
Érdekelt, hogy neki mi volt erről a véleménye, és azt mondta érdekes volt, de nem tudta mit hogy csináljon, ezért nem tudott ellazulni. Szerinte erősségben sincs nagy különbség, néha hüvellyel erősebben tudom szorítani a péniszét. Igaz örült neki, hogy ezt is kipróbáltuk, de én nem láttam rajta a lelkesedést. Én szeretném még kipróbálni, de nem tudom, hogy ő akarja-e.
Meg kell kérdezni: 'Drágám szeretnéd ezt máskor is?'
Egyébként meg nekem nem lenne hozzá gusztusom, hogy a nőt hátulról tegyem meg. Annyira nem izgatja a fantáziámat. Jó a jól bevált punci is.
B.P.
Kérdezd meg tőle :D
Amúgy valószínűleg tényleg nem engedte el magát, gyakorolni kell :)
Azért, mert tudomásul kell venni, hogy ez nem mindenkit izgat. Szerintem ez érthető. A végbélnek nem ez a funkciója, és ez a tevékenység betegséget is okozhat. (Legalább a higiéniára ügyeljetek, ha már muszáj ezt, ennek nézz utána valahol.)
Mi lenne, ha inkább a "hagyományos" vagy az orális szex terén kísérleteznétek új pózokkal, módszerekkel? Akkor senkinek sem kell "megerőszakolnia magát".
Természetesen mindent elolvastam a témával kapcsolatban, és körültekintőek voltunk. A hosszú előjátéknak köszönhetően teljesen ellazultam, használtunk gumit meg sikosítót.
Nos, az orális szex nálunk nagyon fontos, így szinte annak minden fajtájét kipróbáltuk. Nem múlik el nap úgy, hogy ne legyen egy kis orál.
Beszélek majd a párommal, hogy ő mit szeretne. De bevallom én szeretném az anális szexet folytatni, mert új lehetőség nyílt meg előttem szexuális téren. Még ha nem is akarja majd az anált, nekem az is jó, ha mondjuk szex közben az ujját használja, és azzal kényesztet. Én úgy vettem észre az tetszik neki.
Mindenesetre köszönöm szépen a válaszokat!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!