Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem nedvesedem be és ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem nedvesedem be és ha a pasim benyúl a hüvelyembe akkor pedig nagyon sűrű fehér folyadék lesz az ujján ha kihúzza! Mitől van?

Figyelt kérdés
segítsetek kérlek kívánom meg minden de egyszerűen akárhogy bróbálkozik előjátékkal nem leszek nedves és ez a sűrű fehér folyadék mitől van??talán valami nemi betegség??vagy köze van ahhoz,hogy nemsokára megfog jönni?nagyon kétségbe vagyok esve mert a pasim azt hiszi vele van a baj!LÉGYSZI SEGÍTSETEK!!!
2008. nov. 20. 10:37
 1/5 anonim ***** válasza:
66%

Neten keresztül ehhez nehéz tanácsokat adni, én a helyedben elmennék nőgyógyászhoz.

Amúgy hány éves vagy?

2008. nov. 20. 12:01
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A tünetekből (hüvelyszárazság, fehér folyadék) ítélve hüvelygombád van. Nekem már volt sokszor sajnos, a gyógyszertárban vény nélkül kaphatóak gyógyszerek pl. a Canesten kombi, ami pár nap alatt elmulasztja, de a biztonség kedvéért nem ártana, ha egy orvos is látna.

2008. nov. 20. 12:41
 3/5 A kérdező kommentje:

16éves vagyok!köszönöm a segítséget mindenképp elmegyek nőgyógyászhoz.

és még lenne egy kérdésem?!:

amíg ez el nem múlik addig ne feküdjek le a barátommal?

2008. nov. 20. 14:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Elsőre válaszoló vagyok.

Én a helyedben nem tenném, nem csak a fertőzés miatt, mert ugye gumiban lehetne csinálni....egyszerűen szerintem amíg van ez a folyásos problémád, addig nem tudsz felszabadultan szeretkezni. Ha elmész orvoshoz, szerintem nem kell sokat várnod arra, hogy kufircolhass egy nagyot a barátoddal! :)

Sok sikert!

2008. nov. 20. 20:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Elvileg már mindegy (de azért jobb ha nem), mert ha gombád van akkor már elkapta úgyhogy a dokinak is mondani kell hogy neki is adjon gyógyszert, mert utána visszafertőződsz megint tőle.
2008. nov. 20. 20:57

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!