Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem nedvesedem be és ha a pasim benyúl a hüvelyembe akkor pedig nagyon sűrű fehér folyadék lesz az ujján ha kihúzza! Mitől van?
Neten keresztül ehhez nehéz tanácsokat adni, én a helyedben elmennék nőgyógyászhoz.
Amúgy hány éves vagy?
Szia!
A tünetekből (hüvelyszárazság, fehér folyadék) ítélve hüvelygombád van. Nekem már volt sokszor sajnos, a gyógyszertárban vény nélkül kaphatóak gyógyszerek pl. a Canesten kombi, ami pár nap alatt elmulasztja, de a biztonség kedvéért nem ártana, ha egy orvos is látna.
16éves vagyok!köszönöm a segítséget mindenképp elmegyek nőgyógyászhoz.
és még lenne egy kérdésem?!:
amíg ez el nem múlik addig ne feküdjek le a barátommal?
Elsőre válaszoló vagyok.
Én a helyedben nem tenném, nem csak a fertőzés miatt, mert ugye gumiban lehetne csinálni....egyszerűen szerintem amíg van ez a folyásos problémád, addig nem tudsz felszabadultan szeretkezni. Ha elmész orvoshoz, szerintem nem kell sokat várnod arra, hogy kufircolhass egy nagyot a barátoddal! :)
Sok sikert!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!