Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen az, ha egy nő benedvese...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az, ha egy nő benedvesedik?

Figyelt kérdés

Meg fogtok elődni, de nő vagyok. És egy ok miatt nagyon gátlásos. Én ha nagyon benedvesedek, nem színtelen, hanem fehér. És nagyon undorító, mikor a lomposon összegyűlik a trutyi, mikor kiveszi. Ráadásul én nem is élvezem ilyenkor, mert a sok cucc hatására szinte semmit nem érzek a súrlódástól.

Szóval ez normális vagy nem?

2008. nov. 20. 10:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem az nem normális, ha fehér, legalábbis volt nálam is olyan hogy amikor a barátom kivette akkor fehér "trutyi" volt a péniszén, de utána kiderült, hogy gombám van és azért volt. Sztem menj el dokihoz, és ha "csak" gombád van akkor pár nap alatt elmúlik, és akkor nyugodtan szexelhetsz. Mondjuk azt nem írtad hogy ez mióta van, mert ha mindig így volt akkor ez belég érdekes.
2008. nov. 20. 12:50
 2/3 A kérdező kommentje:

Amióta az eszemet tudom.

De a gombára mindig azt írják, hogy viszket is, d nálam nem.

2008. nov. 20. 12:54
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem lehet az, hogy beléd élvez, és az ondót érzed, és látod összegyűlni? Az ondó is nagyon síkos tud lenni.

Próbáljatok gumival szeretkezni, és nézd meg, hogy akkor is ilyen-e.

2008. nov. 21. 14:37

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!