Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet ilyen noket megismerni?
Figyelt kérdés
Olyan csajok vagy nok akik tenyleg nagyon Rondak/csunyak.
Akikrol mas is mondta es ok is tisztaban vannak ezzel.
1. Itt nincsennek.Itt gyakorin csak azok vannak akik azt hiszik magukrol,h csunyak...kozben meg nem azok.
2.Facebookon hiaba kereskedek,minden no nagyon szep vagy uti az atlagot.
3...Nekem az ilyen csjok jonnek be.Eloben se talalkozni ilyen lanyokkal.
2019. dec. 25. 19:03
2/18 anonim válasza:
Akkor a 3. pontod alapján nincs ilyen. :) Amúgy ízlések, és pofonok. Neked mi számít csúnyának?
3/18 A kérdező kommentje:
# 2 Csunyanak? Nektek mi szamit annak? :D
Nekem ok szepek...Minnel tobbet nezek egy masok altal csunyanak mondott lany fotojat en annal jobban beleszeretek.
Tetszik a kis kampos orra,vagy a szeplos es szemuveges arca stb.
2019. dec. 25. 19:09
4/18 anonim válasza:
Gondolom egy csúnya nőn könyebb uralkodni, kevésbé van önbizalma stb.
5/18 anonim válasza:
Ajánlom neked az aluljárókat és a blahát ott találsz olyan lányokat, akik fogatlanok és baromi csúnyák.
6/18 A kérdező kommentje:
# 4 Menjel mert kihul a beigli!
2019. dec. 25. 19:11
7/18 anonim válasza:
Remélem nem az a pszichológia áll a dolog mögött, amire gondolok. Tudod te is hogy csúnyák, és azzal akarsz különlegessé, becsülendő férfivé válni, hogy te megmutatod, hogy ilyen nőt mennyire tudsz szeretni, tisztelni. Nekik padlón van az önbizalmuk, erre jössz te, aki megmutatja, hogy milyen jó lelkű férfi, és értelmet adsz az életüknek. Csak az a helyzet, aki neked tetszik, azt nem illeted csúnya jelzővel, mert neked az a gyönyörű. Szóval neked tényleg a csúnya nők jönnek be, vagy az van, amit leírtam?
8/18 A kérdező kommentje:
# 5 Azert az apoltsag legyen mar meg...Felre ertenek itt eggyesek de nagyon!
2019. dec. 25. 19:11
9/18 A kérdező kommentje:
# 7
Egyszeruen az van amit en irtam le :D
Tetszenek,erted? Megismertem mar parat.Nekik a lelkuk is jobb...En nem tartom oket rondanak.Masok mondjak rolluk.
2019. dec. 25. 19:14
10/18 anonim válasza:
Szóval egy szeplős vagy szemüveges lány már csúnya? Mert én ismerek több szemüveges lányt, és nagyon szépek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!