Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ava Addams vagy Phoenix Marie?
Figyelt kérdés
Melyik tetszik jobban? Ki a kedvenc?2019. nov. 22. 08:56
81/152 A kérdező kommentje:
érdekes, de Phoenix hogy elmondta nem lesz több análja, de folyamatosan jönnek a legújabb anál szettjei, a következő pont a szülinapján :D de nem baj, kell is az análszex
Ava meg totál eltűnt, már ami a "rendes" filmezést illeti...youtube, tiktok, only vonalon mozog :(
2022. szept. 16. 18:02
82/152 anonim válasza:
A kettő közül Ava Addams ez nem kérdés. Mondjuk Eva Notty se rossz szerintem.
83/152 A kérdező kommentje:
Ava ma szülinapos
2022. szept. 16. 22:24
84/152 anonim válasza:
Vagyis a Szűz jegyében született.
Nagyon dögös, de ezek szerint ő sem tökéletes... :(
85/152 A kérdező kommentje:
Phoenix is, ő meg szeptember 21
2 évvel fiatalabb mint Ava
2022. szept. 17. 06:04
86/152 anonim válasza:
Mind a kettő jó formában van.
Ava időközben megcsináltatta a melleit, bár szerintem azok műtét nélkül is szépek voltak.
Nálam benne vannak a legjobb tízben, ha eszembe jutnak mindig megnézek tőlük egy-egy videót. :)
87/152 A kérdező kommentje:
az a baj én már Aváról nem találok újakat...onlyra meg nem megyek
2022. szept. 17. 09:19
90/152 anonim válasza:
A kettő közül Ava Addams, de egyik sem nagy durranás. Vannak ennél sokkal jobb testű és természetes nagy csöcsű MILF-ek.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!