Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarja a nőket, ha a férfinak a péniszük körül sok szőr van?
Figyelt kérdés
Ha igen, légyszíves adjatok tippeket arra, hogyan borotváljam le. Még soha nem tettem meg.2008. nov. 17. 14:16
2/15 anonim válasza:
Én is lány vagyok és engem zavar!
3/15 anonim válasza:
Ez lánytól függ. Ha le szeretnéd szedni akkor szedd le teljesen, vagy csak igazítsd meg, (ahogy neked tetszik) hogy mégse legyen akkora "erdő" ott(feltéve ha zavar téged a szőrzet). Én először a barátom hatására szedtem le ő kérte. Volt csupasz, volt csíkom.. és még pár dolgot tuti kipróbálok^^ Szedd le úgy ahogy neked tetszik, kísérletezz! (bajod nem lesz belőle ;)) Jajj még valami, pasinál szerintem a csík egy picit b*zis, és nem férfinek lett kitalálva szerintem^^
4/15 anonim válasza:
Én lány vagyok és őszintén engem sem zavar.A barátom sem borotválja és nincs semmi bajom vele.Kérdezd meg a barátnődet hogy szereti?
5/15 anonim válasza:
engem se zavar,de az én párom oldalt "fazonra"borotválja.(csak a szélén)amugy meg magát a szőrt levágja rövidre.fogsz egy ollot,meg egy fésűt,mint a hajvágásnál szokták."belefésülsz",aztán nyissz levágot.nekem nagyon nem jönne be egy teljesen leborotvált pasi.meg az biztos nagyon szúr.
6/15 anonim válasza:
Sok nőnek, lánynak az tetszik, ha egy pasi férfias, és a férfiasságát a nemiszörzete is tükrözi mint úgy a melkasször, stb...de van aki csupaszon szereti...és van akinek teljesen mindegy...De ha a barátnőd miatt kérdezed, az a legjobb, ha őt kérdezed meg erről..
7/15 anonim válasza:
Jajj ugyan már, David Hasselhof szex-szimbólum pedig iszonyatosan szőrős.
8/15 anonim válasza:
Az a legjobb, ha rövidre vágod, mert nem lesz teljesen csupasz, de nem is lesz bozontos, és így biztosan tetszeni fog neki.
(Ha leborotváod, az iszonyúan szúr, és az sztem nki se tetszene)
9/15 anonim válasza:
Nőnemű vagyok,engem zavar.
Letudod szedni hajvágó géppel,már egész olcsón adják őket,ahhoz nem kell márkás azzal meg tudod határozni a hosszt.Vagy szőrtelenítő krém,borotva...
10/15 anonim válasza:
Ha szedem, én is hajnyíróval szedem.
Vannak állító fejek, és azzal nagyon-nagyon kicsi az esély arra hogy megvágod magad. Bár zacsi környékén nehéz manőverezni állítófejjel, egyszer úgy csináltam hogy leszedtem és állítófej nélkül próbáltam távolról véghezvinni, de nem ajánlom, mert nekem becsípte egy rossz mozdulatnál :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!