Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az lehetséges, hogy az én...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az lehetséges, hogy az én csiklóm nem annyira érzékeny, hiába simogatja párom, vagy én, illetve orálisan hiába izgat, csak csiklandós érzésem van, semmi több? Holott állítólag ez a legérzékenyebb ( nemi) részünk.

Figyelt kérdés

( Sajnos semmilyen más módon sincs orgazmusom. )

Magamnak sem tudom, nem tudok úgy felizgulni egymagamban.

2008. nov. 17. 11:08
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nincs kizárva, de az én véleményem, hogy nincs ilyen. A nem izgalomhoz, nem csak az kell, hogy izgassák a csiklód. Elég, ha meglátjuk a párunkat ruha nélkül, már elkezdi igaztni az ember fantáziáját...Elég egy érzéki csók, és már nedvesedik az ember. A lényeg, hogy a nő a megfelelő izgalmi állapotban kerüljön, és ha ezután izgatják a csiklót, akkor az fantasztikus érzés.(a csikló az izgalom hatására kibújik, megnagyobbodik, telítődik vérrel, és ingerelhetővé válik).

A ne test, hanem a fantázia ingerlésével kezdjetek!

Petranova

2008. nov. 17. 11:14
 2/4 A kérdező kommentje:
Szeretem a párom és könnyen fel is izgulok rá. ( ezt bizonyítja,szerintem az is, hogy hamar benedvesedem), mégsem tudok talán kikapcsolni, ha ez jó szó.Pedig már egy éve szerelmeskedünk, mégsincs orgazmusom.
2008. nov. 17. 11:20
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Igen, értem. Látod, te is tudod a megoldást.:)

Nem tudod átadni magad az orgazmusnak. Csinálj olyan dolgokat szex előtt, amelyek ellazítanak (pl fürdés), majd engedd a párodnak, hogy a nyelvével kényesztessen, de ne azonnal a csiklóval kezdje, csak játszadozzon ott lent veled. Majd amikor már nagyon kívánod, hogy a csiklódhoz érjen, akkor jelezz neki. Te a két kezeddel széthúzod a csiklódat, hogy még nagyobb felületen érje a párod nyelve. Közben ő az egyik kezével izgatja a mellbimbód, a másik kezével pedig a hüvelyedben a G-pontodat finoman izgatja. Ilyenkor egyszerre több inger ér, és ha még ügyesen is használja a nyelvét, akkor szinte azonnal a csúcson vagy.

Petranova

2008. nov. 17. 11:26
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Próbáljátok meg segédeszközzel stimulálni. Van egy olyan péniszgyűrű, amelyen egy kicsi rezgő henger ( vibrátor ) van. Amikor a péniszt bevezetik a hüvelybe a vibrátor pont a csiklóra simul. Az első alkalommal a párom 10 másodperc alatt kész volt tőle, pedíg neki nem szokott összejönni túl gyorsan.
2008. nov. 17. 11:55

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!