Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a helyzet, hogy le szeretnék feküdni valakivel, de nem vagyok túl tapasztalt (még csak kétszer szexeltem, és nem volt túl jó). De ő sokkal idősebb és tapasztaltabb mint én. Mondjam el neki vagy nem?
Vagy ,hogy viselkedjek,hogy ne vegye észre?
Idáig nem vette észre szóval nem voltam " béna " csak határozatlan és gátlásos.
Mondd el neki, hogy te mar nem vagy szuz ugyan, de meg tapasztalatod sincs sok. Ne ird le magad teljesen, csak picit sejtesd, hogy ha nem lesz jo (miert ne lenne?), akkor emiatt lesz.
Es ha csak ezert vege lesz a kapcsolatnak, akkor azt mondom, jol jartal, az ilyen pasitol mentsen meg a sors. :)
Ha majd azon aggódsz, agyalsz a szex közben, hogy most mit is csináj, hogy "jó" legyél, akkor előrvetítem neked, hogy az egész együttlét katasztrófa lesz. Mivel nem adod bele magad 100%-ig, nem lazululsz el, nem engedsz az élvezetnek, csak arra figyelsz, hogy minden tökéletes legyen.
Ha ez a férfi valóban jó az ágyban, akkor kihozza belőled a szexis nőt, és olyan tettekre sarkall, amit eddig el sem tudtál képzelni.
Petranova
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!