Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az a helyzet, hogy le szeretné...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az a helyzet, hogy le szeretnék feküdni valakivel, de nem vagyok túl tapasztalt (még csak kétszer szexeltem, és nem volt túl jó). De ő sokkal idősebb és tapasztaltabb mint én. Mondjam el neki vagy nem?

Figyelt kérdés

Vagy ,hogy viselkedjek,hogy ne vegye észre?

Idáig nem vette észre szóval nem voltam " béna " csak határozatlan és gátlásos.

2008. nov. 17. 08:45
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
miért lenne gond, ha tapasztalatlan vagy? Majd ő irányít.
2008. nov. 17. 08:55
 2/8 A kérdező kommentje:
Mert ő azt szereti ha egy nő "jó az ágyban". Nem tudom majd jó lesz neki velem vagy nem és nem szeretném ha emiatt vége lenne.
2008. nov. 17. 09:23
 3/8 anonim ***** válasza:
97%

Mondd el neki, hogy te mar nem vagy szuz ugyan, de meg tapasztalatod sincs sok. Ne ird le magad teljesen, csak picit sejtesd, hogy ha nem lesz jo (miert ne lenne?), akkor emiatt lesz.

Es ha csak ezert vege lesz a kapcsolatnak, akkor azt mondom, jol jartal, az ilyen pasitol mentsen meg a sors. :)

2008. nov. 17. 09:33
 4/8 A kérdező kommentje:
Szerintetek mit csináljak,hogy viselkedjem az ágyban ,hogy jó legyen neki? (az a baj ,hogy nagyon gátlásos vagyok, néha szoktam inni előtte de akkor meg utána szégyellem magam.)
2008. nov. 17. 09:47
 5/8 anonim ***** válasza:
78%

Ha majd azon aggódsz, agyalsz a szex közben, hogy most mit is csináj, hogy "jó" legyél, akkor előrvetítem neked, hogy az egész együttlét katasztrófa lesz. Mivel nem adod bele magad 100%-ig, nem lazululsz el, nem engedsz az élvezetnek, csak arra figyelsz, hogy minden tökéletes legyen.

Ha ez a férfi valóban jó az ágyban, akkor kihozza belőled a szexis nőt, és olyan tettekre sarkall, amit eddig el sem tudtál képzelni.

Petranova

2008. nov. 17. 10:40
 6/8 Srapnel ***** válasza:
100%
Viselkedj úgy, ahogyan jól esik. Nem kell megjátszanod magad, vagy máshogy viselkedned, mint ami természetes számodra. A szűzesség sem lenne szégyen, az meg pláne nem, hogy tapasztalatlan vagy. Az sem baj, ha a fiú megtudja, lehet jobban oda fog figyelni rád, mintha nem tudná.
2008. nov. 17. 11:25
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne agyalj! Nyisd ki a szád és beszélj vele. Ennyi a jó szex titka. Közben is lehet kommunikálni.
2008. nov. 17. 12:57
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
hát,ha mondjk te vagy alul,akkor ne csak feküdj,hanem mozgasd a csípőd közben,ha orálisra kerül a dolog,akkor a kezeddel is csináld,ne csak a száddal,vess be szexi fehérneműt,és érezd magad szexis nőnek.
2008. nov. 17. 13:58

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!