Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Olvastam a neten, hogyha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olvastam a neten, hogyha a férfi orgazmus közeledtével megnyomja a herezacskó alatti és a végbélnyílás közötti részt, akkor tompítja az izgalmat, és késleltetni lehet az orgazmust. Ez igaz, mennyire működik?

Figyelt kérdés
2008. nov. 17. 07:53
 1/8 anonim ***** válasza:
90%

Ne ott nyomd meg, hanem a makk alatti részt, nem túl erősen de határozottan.

Petranova

2008. nov. 17. 10:28
 2/8 anonim ***** válasza:
45%
Petranovám, pontosan.:) Nem akarok tolakodó lenni, szívesen megismernélek.:)
2008. nov. 17. 10:48
 3/8 anonim ***** válasza:
49%

A herezacskó alatti rész megnyomása a férfiaknál az ejakulátum nélküli orgazmus eléréséhez szükséges gyakorlatok egyike. (Azaz a többes orgazmus kiváltása, mint a nőknél. Létezik, de nagyon nehéz elérni.)

A makk alatti rész nyomása pedig sok embernél izgató hatású, nem késleltető jellegű.

2008. nov. 17. 10:52
 4/8 anonim ***** válasza:
85%
Nem, nem,...Petranovának van igaza, ha a makk alatt megnyomjuk határozottan, akkor tényleg csökken az izgalom.
2008. nov. 17. 10:59
 5/8 anonim ***** válasza:
26%

Há' persze!Ha fájdalmat okoznak akkor naná,hogy csökken az izgalom.Egyébként mindkét esetben inkább izgató,mintsem izgalomcsökkentő hatású azoknak a helyeknek az ingerlése.

"5. örömelv: Ismerd meg társad G-pontját is!

Nemcsak a n ők élhetnek át túlvilági gyönyört. A férfiaknak is van G-pontjuk, ez pedig a húgyhólyag alatti mirigyben, a prosztatában található. "A férfi G-pont hasonlít női párjához, hiszen ez is ugyanolyan, testen belüli erogén zóna " - állítja Dr. Whipple.

A férfi prosztatáról az emberek általában csak akkor vesznek tudomást, ha valami baj (fertőzés, működési zavar) éri. Pedig a prosztata irányítja az ereje teljében lévő férfi ágyéka mélyén átélt heves szexuális örömöket. A záróizmok ugyanis az élvezet előtt és közben összeszorítják a prosztatát. Hogy ez miért szerez ilyen fergeteges gyönyört?

"Ez az idegvégződésekben gazdag szerv hihetetlenül érzékeny, és izgalmi állapotban, valamint az ejakuláció során folyadékot választ ki" - állítja a szexológus. A legtöbb férfi meglepődik, ha a titkos pontját keresed, hiszen örömzónájának puszta létezéséről sincs fogalma. De ha egyszer megismerte kezed varázserejét, örökké hálás lesz. "Ha egy nő ügyesen izgatja a G-pontomat, hihetetlenül beindulok, és lüktető, orgazmusszerű gyönyört érzek az alhasamban - meséli János 27 éves reklámszakember. - Ekkor már tudom, hogy ki fogja elégíteni legtitkosabb vágyaimat is."

6. örömelv: Masszírozd a prosztatáját!

Soha kellemesebb munkát a prosztataizgatásnál! Nyomkodd kedvesed gáttájékát: a herezacskója és a fenéknyílása közti szőrtelen területet, így a kéjmirigyét is ingerled. "Ha ezt a területet masszírozod, közvetve a G-pontot is dörgölöd" - fejti ki a szexológus. Ha a férfi szívének királynője akarsz lenni, sajátítsd el a prosztata és a gáttájék legérzékibb fogásait. Íme, néhány begerjesztő gyakorlat. A párod feküdjön a hátára, te pedig ülj a két lába közé. Masszírozd a péniszét körkörösen és persze érzéssel. "Ha közel jár az orgazmushoz, határozottan nyomd meg a gáttájékát - tanácsolja Dr. Whipple. Hihetetlenül kellemes, izgató érzést válthatsz ki, amely felülmúl minden korábbi extázist."

Próbáljátok ki a következő erotikus játékot is. Síkosított és a felső ízületnél begörbített középső és mutatóujjaddal dörzsöld körkörösen a férfi gáttájékát. Eközben, hogy tovább fokozd bódító gyönyörét, csókold végig a nyakát, a mellkasát, a hasát. "Néha azonban hagyj szünetet a masszázsban, mert a túlzott nyomkodástól egy idő után lanyhulhat az izgalom" - figyelmeztet a szexológus. Jó módszer, ha nyelvedet is beveted társad altáján. "Vedd a szádba vagy nyalogasd a heregolyóját, fél kézzel markold a péniszét, majd a szabad kezed hüvelyk- vagy mutatóujjával nyomkodd a gáttájékát - adja az útmutatást szexológusunk. - Ezt a legtöbb férfi egyszerűen imádja." István 29 éves politológus is közéjük tartozik: "Amikor a barátnőm orális szeretkezés közben az ujjaival ezt a vidékemet masszírozza, teljesen elvesztem a fejem, olyan vad orgazmust élek át."

A gáttájék jól megválasztott pozitúrákkal is ingerelhető. "Ráülök, neki háttal - avat be szerelmi életébe Helga 27 éves zongorista. - Óvatosan lovagolom meg, kezemet az ágyékára teszem, a gáttájékára. Amikor érzem, hogy el fog élvezni, erősen megnyomom. Tudom, hogy megőrül érte."

2008. nov. 17. 11:29
 6/8 anonim ***** válasza:
83%

Jössz itt a kimásold dolgaiddal. Engem ezek nem érdekelnek, és azt tudom leírni, amit tapasztaltam férfi létemre!!!

Ahogy Petranova, írta (akit még mindig szeretnék megismerni:)) a makk alatti elszorítás nagyon hasznos. Szerintem ezt ő is tapasztalatból tudja.

2008. nov. 17. 11:42
 7/8 anonim ***** válasza:
20%
Csókold meg akkor te Petranova valagát!
2008. nov. 17. 12:46
 8/8 anonim ***** válasza:
jujj
2013. máj. 30. 11:51

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!