Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van ezzel így? (Arcra élvezés)
Figyelt kérdés
Én úgy vettem észre, hogy amikor az arcomra élveznek és utána lemosom róla a ge*it akkor utána olyan jó kis puha lesz az arcom! Ez tényleg lehetséges, hogy attól? Más is puhábbnak érzi utána az arcát? :)2019. okt. 10. 07:46
2/9 anonim válasza:
Amúgy igen. A volt barátnőm mindig az ujjára vett egy mennyiséget és bekente a pattánást az arcán,homlokán.
A spermában egyébként votaminok is vannak.
3/9 A kérdező kommentje:
Most viccen kívül! Amikor lemosom utána egyből puhábbnak érzem az arcomat! :)
2019. okt. 10. 07:57
4/9 anonim válasza:
viccen kivül,ismertem kozmetikusnőt ezt használta arcára.
5/9 anonim válasza:
Van egy enyhe kémhatása. Ettől a bőrnek is jó.
6/9 anonim válasza:
Nem a "kémhatás"-tól jó a bőrnek..
7/9 anonim válasza:
Igeeeen! Szeretem az ilyen csajokat!!!
Több ilyen lány kéne, aki megszereti ezt !!!
8/9 anonim válasza:
Ezt a jó a börnek dolgot én is hallottam már. Meg azt is, hogy belsőleg is jót tesz a nő szervezetének - persze a nem kívánt gyermekáldásra figyelni kell -
9/9 anonim válasza:
Egyébként a sperma boldogsághormonokat is tartalmaz! Hivatalos tény,hogy azok a nők hsjlamosabbak a boldogság érzését átélni,akik rendszeresen élnek kizárólag a párjukkal szexuális életet,és mindig a punciba/testbe történik az ejakuláció!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!