Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erotikus ajándék nőknek?
Sziasztok!
A barátnőmmel fantasztikus kapcsolatban élünk, szeretjük egymást remek a szex is.
Szeretném meglepni erotikus ajándékkal.
Két dolgot vennék az egyiket magamnak, a másikat neki.
Magamnak: régi vágyam, hogy úgy szeretkezzek vele, hogy egy egész testet beborító nagy lyukú neccruhában van.
Neki pedig egy diszkrét szép csiklóvibrátort vennék.
Hölgyek: kaptakok-e már ilyen jellegű ajándékot és ha igen, hogy fogadtátok?
Urak: vásároltatok-e már barátnőtöknek/feleségeteknek/szeretőtöknek ilyet?
Köszönöm előre is a válaszokat.

én nőként majd egy olyan tangát szeretnék venni, ami alul lyukas, így nem kell levenni szex közben.
A kis vibri is nagyon jó ötlet, annak is örülnék.
Azok is szépek, de a tangabugyiban én eleve azt szeretem, hogy elég félrehúzni szex közben.
A neccruhát sem kell levenni, mert eléggé hmmm.... szellős modellt néztem ki.

Húú, ez nagyon jó ötlet, tök jó hogy ilyen fantáziadús vagy!Én még nem kaptam ilyen jellegű ajándékot, de nagggyon örülnék neki.
Szerintem is, a társasjáték inkább többet mutat, mint amilyen. Én pont ezért csináltam egyet a barátomnak, amelyben a kedvenc pózaink, játékaink szerepelnek. Ettől lesz igazán személyes egy ajándék, hogy mi készítjük.
Petranova

Nem akarok ünneprontó lenni, de azért ez személyiségfüggő. Finoman fel kellene térképezni, hogy a barátnőd hogyan vélekedik az ilyen tárgyakról!!! Főleg, ha még soha nem használtatok ilyet.
Nagyon jó a szexuális életünk a barátommal, nem vagyok prűd, vagy ilyesmi, de engem nem izgatna a születésnapomra egy ilyen jellegű ajándék.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!