Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi lenne, ha egyszer kötelezőv...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne, ha egyszer kötelezővé tennék a szexet, mint oly sok minden más alap tevékenységet? Ti el tudnátok képzelni, hogy ez egyszer bekövetkezhet, akár pár éven belül?

Figyelt kérdés

Tehát ahogyan elveszik tőled a gyereket, ha nem tudod az általános sulit kijáratni vele, ugyanúgy, ha egy ember nem képes egy bizonyos életkor fölött szexuális életet élni önszántából, tehát természetes úton, akkor őt valamilyen szervezet kötelezné rá, a számára választható, legkellemesebb formában.

Tehát eljutnánk arra a szintre társadalmilag, hogy azt is számon kell tartanod, ha bárkivel szexuális aktust létesítesz. Ez valamilyen speciális kütyü, vagy bármilyen egyéb megoldás formájában kiszűrné (hormonális vizsgálat, vagy különböző agyi állapotok ellenőrzésével), ha te kamuzol a központi rendszernek, hogy szexeltél, közben meg nem. Tehát olyan rendszer lenne, mint az egészségügyben, hogy naplózva van minden egyes látogatásod, és hogy mi volt a bajod, esetleges műtétek, stb.

Egy példa erre, 20 éves kortól lenne kötelező, és minimum havonta egyszer, ez még tán nem is olyan vészes. Tekintettel lennének persze minden nemi identitásra, és mindenki megkapná a megfelelő "ellátást" a megfelelő erre kihelyezett partnerektől, ha már társas kapcsolatra, vagy pusztán szexuális kapcsolatra képtelen. Kivételt csak nagyon speciális esetek képeznének, pl. akik annyira rokkantak vagy mozgásban sérültek, fogyatékkal élők, hogy ez képtelenség lenne számukra, vagy közel 100% -os pontossággal megállapítanák nála speciális vizsgálattal, hogy ő bizony aszexuális.

Az egész rendszer természetesen azért jönne létre, mert addigra megállapítanák és nyíltan hangoztatnák, hogy a szexualitás nélküli élet nagyban csökkenti a várható élettartamot. Pl. olvastam annó egy cikkben, hogy az aggszűzek (tehát speciel férfiak) átlagosan 10 évvel kevesebb ideig élnek, érthető okokból.

Kérem, kíméljen meg mindenki az olyan hozzászólásoktól, hogy ez hülyeség, meg beteg gondolat. Jusson csak eszetekbe, régen a dohányzás is divatnak számított, meg a radioaktív cuccok is jótékony hatást ígértek, aztán mára egészen fordult a kocka.

2019. aug. 4. 15:33
 1/5 anonim ***** válasza:
96%
Ez nem következhet be. De ha mégis, el költözök egy lakatlan szigetre. Egyébként nem hülyeség a kérdés, hisz gondolj bele, túl sokan vagyunk a Földön. És vegyük azt h túl kevesen lennénk, akkor bevezetnek h min. 2 gyereket szüljön mindenki, nyugtázta lenne, mikor élvezték a csajba.
2019. aug. 4. 15:37
 2/5 anonim ***** válasza:
98%
Nem tudom elképzelni. Ez hülyeség, beteg gondolat.
2019. aug. 4. 15:38
 3/5 anonim ***** válasza:
95%

Na most: a mozgássérültek örülnének ennek a legjobban, nem is tudod milyen kéjsóvár mind. hidd el, dolgoztam velük.

Az agglegények azért élnek rövidebb ideig, mert az ember társas lény, és kell egy ember, akivel együtt kávézol, kártyázol tudom is én. AS lelkednek kell. nem a testednek.

Az ember nem gép, nem robot, és nem szaporodik fogság, kényszer alatt.

Én a magam részéről épp úgy szenvednék, a kötelező havi szextől, mint a prosti, aki úgy gondolja, hogy vagy ez, vagy éhen hal.

Ezzel egyébként megfosztanád minden alapvető emberi jogától az állampolgárokat.

Polgárháború, és polgári engedetlenség mindenütt.

ja, és nem beszélve a mélyen vallásos emberekről, akik nem házasodtak meg 20 éves koruk előtt. (ha meg felmentést adsz vallási alapon, megugrik az egyház népszerűsége, hidd el!)

javasolt sorozat: A szolgálólány meséje.

Tetszeni fog.

2019. aug. 4. 15:51
 4/5 anonim ***** válasza:
95%

3-as vagyok.

Ezzel nem azt mondtam, hogy aszexuális vagyok. De ha kötelező lenne, az megölné a libidómat.

A kötelező olvasmányokat is utáltam, hiába falom a könyveket.

2019. aug. 4. 15:54
 5/5 A kérdező kommentje:

Én csak felvetettem egy, az agyamból spontán kipattanó gondolatot. Ami azt illeti az emberek már így is egy csomó törvény és szabályok közé vannak szorítva. Csak induljunk ki abból, hogy újabban mennyivel bonyolultabb bármibe belekezdened, mint valamikor régen. Manapság sokkal több ellenőrzés, papírmunka, hitelesítés, adózás nyomja a vállad. Ha meg csak az informatika világát nézzük, miért hallani újabban arról híreket, hogy a különböző drága kütyük titokban lehallgatnak a saját kis privát otthonodban, ha akarod, ha nem? Vagy hogy az emberekbe chipet ültetnek majd kötelezően? Ez most jelenleg azért tűnik elképzelhetetlennek, mert még elég ember van, aki nyitott a társas életre, és a szexre, de ha majd átveszi a "hatalmat" az a generáció, akik szexuálisan frusztráltak, és ki vannak éhezve mint a veszett farkas, és potenciális veszélyt jelentenek a többi emberre, mivel bármelyik pillanatban kikattanhat náluk valami fejben, és akkor nem az lesz, hogy elkezd ismerkedni, hanem agresszióból megkísérel megerőszakolni valakit, akkor simán kinézem a törvényhozókból, hogy az egészséges és nyugodt életvitel érdekében mindenkit köteleznének rá, aki érez vágyat szexualitás iránt. És azok az emberek (nők és férfiak egyaránt), akik ebben szolgálnák a "betegeket", tiszta hivatásosként dolgoznának az adott üzemben, és kötelező lenne az egészségügyi mint végzettség egy bizonyos szinten, és ha valaki fertőző, vagy beteg, akkor azt kötelező kezelésre küldenék előtte. Ebből fakadóan a legtöbb férfinél kiderülne a fitymaszűkület, vagy egyéb rendellenesség (pl. súlyosabb herevisszér), nőknél szintúgy, ha valami ciszta van kialakulóban, vagy különböző gombás fertőzés, amit esetleg önszántából nem hajlandó kezelni.

Szóval megértem, hogy most hülyeségnek tűnhet amit írtam, de ha jobban belegondoltok a nagy törvényhozókból bármit ki lehet nézni, ami azt szolgálja, hogy az emberek minél többen legyenek, és minél tovább éljenek, mert hát valakiknek kell adót is fizetni. Végső soron ennek is piszkos alapja lenne ha jobban belegondolok. Ugye ha egészségesebb a közérzeted, nagyobb eséllyel teljesítesz jól a munkahelyen, több hasznot termelsz, több pénzt kereshetsz, többet és több ideig adózhatsz.

Most nevetünk ezen az írásomon, de nehogy 50-100 év múlva ez valósággá váljon.

2019. aug. 4. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!