Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egyszerűen miért nincs szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszerűen miért nincs szex?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel már egy éve együtt vagyunk az elején még volt szex sűrűn de az elmúlt hónapokban ez lecsökkent , és nem tudom miért? 2 hónapja költöztünk össze, bármikor bárhol tudnánk...

Váltott műszakban dolgozunk nem láttuk egymást 2 napja most éjszaka együtt aludtunk szabadnaposok voltunk de akkor is aludtunk... Nem volt semmi...

Én ma megyek 3ejszakat dolgozni nyilván akkor se tudunk együtt lenni, utána meg menstruálni fog

Most mit csináljak? Beszéltem neki erről de semmi

Nem bírom már

2019. aug. 3. 11:07
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Most Reggel is vittem be neki reggelit, csókolgattam, puszilgattam és semmi...
2019. aug. 6. 12:53
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg nem élvezi veled a szexet, nem nagyon volt ogazmusa, és egy idő után már nincs is kedve hozzá. Beszéljétek meg, mással vagy masztival el tud élvezni? 26/N
2019. aug. 6. 13:13
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tudod, hogy volt e orgazmusa, akkor nem volt. Hiába a gyertyafény, attól még a szex nem lesz jobb. Persze ez ugyanúgy az ő hibája is, beszélnie kéne és elmondani, ha nem elégíti őt ki a szex. Szerintem kár erőlködnötök, ő nem hajlandó elmondani (az is lehet, hogy mással is csinálja), te meg nem vagy a helyzet magaslatán. Ezért kár volt összeköltözni
2019. aug. 6. 13:25
 24/25 exronin ***** válasza:
100%
Te ugye nem vagy képes felfogni, hogy nem jó neki, amit te csinálsz? Beszèljetek róla. Ne ideneket kérdezz, mert igazából lövésünk sincs, hogy igazából mi a helyzet, kérdezd meg őt!
2019. aug. 6. 13:36
 25/25 anonim ***** válasza:
Na hát ebből mi lett végül? Az orgazmust nem.igaz,hogy nem lehet észre venni,vagy max megkérdezni a végén jo volt? Elmentél te is vagy bármi?
2019. szept. 7. 22:04
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!