Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem jott meg. Terhes lehetek?
"Nem ment el bennem 1x sem"
Egyébként az előváladéktól is lehetsz terhes, nem kell ahhoz elfolynia benned.
Várj még pár napot, ha nem jön meg akkor menj el dokihoz
Nem értem h lehettek ilyen felelőtlenek, most meg ha gond van akkor kétségbe vagy esve.
Nem kellene eszetlenül szexelni!
Egy kis előváladék, és attól is teherbe eshetsz. Előbb nézz utána, és utána szexelj!
L
Orvosi kísérletek eredménye alapján a férfiak kb. 38 %-ánál tartalmaz az előváladék "számottevő mennyiségű" spermiumot.
A barátnőm így esett teherbe a lányával annak idején, csak ő már férjnél volt, és kb. két év múlva amúgy is akartak volna gyereket.
Ennek a lánynak a kérésére - aki azóta 17 évesen édesanya lett - én írtam annak idején a 8. hozzászólást.
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__6614..
#5 az igen, vegig olvastam.
Neked meg annyit mondok hogy ha nem akarsz ugy karni minnt az a szegeny lany akkor inkabb vegyel esemény utánit, én ha 16 évesen teherbe estem volna biztos nem tudtam volna vegig csinalni
Nem tudom, hogy az előző hozzászóló úgy értette, hogy máskor, vagy hogy most vegyél eseményutánit, de azért elmondom, hogy azt három napon belül kell bevenni, szóval már hatástalan lenne.
Remélhetőleg csak valami más hormonális változás okozza. Ugyanazt tudom mondani, hogyha még 3-4 napig nem jön meg, akkor vegyél egy tesztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!