Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan kezdemenyezzek egy lanynal? L
Szóval van egy 5 evvel idősebb lány aki bejön.Nem tudom hogy mit gondol az ilyen lány-lány dolgokról, de sokat kacérkodik,szemezik velem meg ilyenek. Megbeszéltük hogy nálunk csak mellettem tudna aludni azt mondta örül neki mert nem szeret társasagnelkul aludni. Csütörtökre athivott magukhoz azt mondta rendelunk kaját,filmezunk aztán utana alvas és kiemelte hogy nem lesz rajtunk kívül senki nálunk.Szerintetek ez jelent valamit? És ha esetleg úgy van hogyan tudnék kezdeményezni? Mit tanácsoltok?
Köszönöm előre az értelmes válaszokat!
Szerintem ezt nem fogod tudni eldönteni előre, majd látod a helyzetet, hogy mikor tudsz kihozni belőle valamit. A filmezés az együtt alvás is jó lehetőség. Biztos lesz rá alkalmad, de én azt tanácsolom, hogy ne egyből ugorj rá.
Mivel szeretnéd, hogy legyen valami, úgyis eszedbe fog ott jutni, hogyan léphetnél. Szerintem felesleges előre megtervezni, majd alakul 😊😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!