Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzanak a lányok? L
Figyelt kérdés
Sokszor hallottam azt, hogy valaki letudna feküdni azonosneművel, de együtt nem tudna lenni vele. Én többször érzem ezt fordítva. Úgy érzem helytelen lenne, ha együtt lennék úgy egy lánnyal, de nagyon szívesen lennék kapcsolatban. Csókkal például nem érzem ezt, de ha több kerülne szóba, akkor már nem annyira..2019. júl. 6. 20:20
1/4 anonim válasza:
Vagy ritka heteroszexuális-biromantikus beállítottságod van, vagy a lányok iránti szexuális vonzódásodat fojtja el családi/vallási/társadalmi eredetű hatás.
2/4 anonim válasza:
Hetero biromantikus vagy. Aztán majd adnámagát a dolog és lehet kiderülne hogy igazából bisex is vagy.
3/4 Bummer válasza:
Nekem egy exem volt olyan aki mind máig férfiakkal van, de mikor az előtte levő barátnőm volt akkor is simán ingert érzett arra hogy megcsókolja (közös társaság, egy barátnője). De nem akart volna többet tőle, sőt utána velem jött össze.
Van ilyen még csak nem is kimondott bi beállítottságú nőknél is, hanem heteroknál, csak van kíváncsiságuk a saját nemükre.
4/4 anonim válasza:
Szubliminális agymosás áldozta vagy te is. :-)
El kell hgyni a tv, telefon, tömegmédi használtát, és helyre fogsz jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!