Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk. Nektek sikerült mar ravegyetek (elvileg) hetero sracot hogy kiprobaljon valamit veletek?
Figyelt kérdés
Ha igen mennyi idősen? És hogy történt a dolog?2019. júl. 6. 14:14
1/12 anonim válasza:
Benne lennék innen valakivel aki maximum 15eves!
Én 16f
2/12 anonim válasza:
Akit rá tudsz venni, az nem hetero, hanem minimum biszex
3/12 anonim válasza:
Az a baj, hogy nem találkoztam még olyan fiúval akivel szívesen csinálnék ezt-azt :)
4/12 A kérdező kommentje:
Hát még én sem.
2019. júl. 6. 16:34
5/12 anonim válasza:
Engem az elvileg hetero barátom "vett rá", hogy leszopjam. Nem volt nehéz dolga, mert biszex vagyok.
6/12 anonim válasza:
Sokszor volt,es nagyon erdekes helyzetek voltak
7/12 anonim válasza:
Higgyetek nekem, ilyen nincs, akit erre rá lehet beszélni az nem hetero, hanem minimum biszex.
Amúgy én is biszex vagyok, de még nem találtam olyat, aki fiatal és szimpatikus lett volna annyira, hogy kipróbáljam vele.
9/12 anonim válasza:
Bocs, ha idenyomok egy spoilert, de aki heteró, az a világért sem lenne venni semmi olyanban :)
10/12 anonim válasza:
még én sem próbáltam semmit fiúval
valaki beszélgetni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!