KezdƑoldal » SzexualitĂĄs » BiszexualitĂĄs » Hogyan vonatkoztassak el a 🍆tĂłl?

Figyelem! A SzexualitĂĄs kategĂłria kĂ©rdĂ©sei kizĂĄrĂłlag felnƑtt lĂĄtogatĂłinknak szĂłlnak!
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szƑd Vissza gombja segĂ­tsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.

Hogyan vonatkoztassak el a 🍆tól?

Figyelt kérdés
MĂșltkor Ășgy hozta az Ă©let hogy egy fĂ©rfitesbe hĂĄtra lĂĄnnyal voltam, de mikor szex volt csak kutyusba tudtam csinĂĄlni ,mert a hĂ­mvesszƑt nem mertem se megfogni se lĂĄtni. Így nem mehet hogy vĂ©gig csak kutyusba fƑleg hogy lovaglĂĄs a kedvence, de fĂ©lek Ă©rezni fogom a szerszĂĄmĂĄt ha hĂĄttal lovagol nekem. Megtudok barĂĄtkozni vele valamilyen bevĂĄlt mĂłdszerrel? 22F
2019. jĂșl. 5. 07:04
 1/8 anonim ***** vĂĄlasza:
90%

Ha annyira zavarna, ebbe se mentél volna bele. Még pår alkalom és szerintem meg fogod szokni.

De azĂ©rt tisztĂĄzzunk valamit, Ƒ kĂ©pzelheti azt is, hogy egy fĂ©rfi testbe zĂĄrt panda maci, teljesen mindegy, attĂłl mĂ©g Ƒ egy meleg fĂ©rfi marad a valĂłsĂĄgba.

2019. jĂșl. 5. 07:11
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 2/8 A kĂ©rdezƑ kommentje:
Igazad van,de amĂ­g nem kerĂŒlt sor a szexre addig nem ĂĄrulta el hogy Ƒ mĂĄs, annyira nƑies hogy nem hiszed el, Ă©n is azt hittem poĂ©nkodik.
2019. jĂșl. 5. 07:15
 3/8 anonim ***** vĂĄlasza:
85%
Ha zavar akkor miért fekszel le vele? Ez így nem ok...
2019. jĂșl. 5. 08:26
 4/8 anonim ***** vĂĄlasza:
46%
Nézhet ki akårhogy, viselkedhet akårhogy ha p*cse van az férfi ergo aki vele szexel az meleg. Aztån nyugtatgathatod magad akårhogy. 29/F
2019. jĂșl. 5. 08:30
 5/8 anonim ***** vĂĄlasza:
65%
hol szedted fel? Ășgy vĂĄgyom egy ilyenre!
2019. jĂșl. 6. 00:04
 6/8 anonim ***** vĂĄlasza:
80%
Nem biztos, hogy az ilyen meleg. Lehet bi is!
2019. jĂșl. 6. 05:56
 7/8 A kĂ©rdezƑ kommentje:
Nekem mindegy ha egy lĂĄtens melegnek hĂ­v Ă©n bi vagyok max. De az se igazĂĄn mert a farok nem izgat;)
2019. jĂșl. 9. 23:23
 8/8 anonim ***** vĂĄlasza:
100%
Nem kell hogy izgasson a farok. Az kell,hogy pasikkal szeresd csinalni. Akkor is ha csajos.
2019. jĂșl. 10. 10:15

Tovåbbi kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!