Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz az, ha egy kezdő fiatal passzív fiú vonzódik a (hozzá képest) sokkal idősebb korosztályhoz is?
Például egy 23-26 éves passzív fiú kipróbálná egy hozzá képest sokkal idősebb kb. 30-55 éves aktívval?
Sok ez az életkor különbség a szexben?
Csak kizárólag egy alkalmas szexre gondoltam. Semmi másra.
28 évesen voltam egy 15 éves fiúval, amit ő kezdeményezett. Igaz 18-nak mondta magát és csak később jöttem rá, hogy nem annyi. Aranyos fiú volt, de totál kezdőként még nem volt túl ügyes. De nagyon próbálkozott. :)
Amikor rájöttem a korára, gyorsan továbbléptem.
Ő kimondottan idősebbet keresett, tehát neki nem volt gond a korkülönbség. Nekem az volt. Másik irányba viszont nem zavar. A szexhaverom 48 éves én most 30. Nagyon jó, kielégítő a szex közöttünk.
Ennek a kérdésnek nagyon örűlök,mert én is idösebb
pasi vagyok és sokkal.Jelenleg van 2 nagyon fiatal
stabil fium.Az eggyiket én avattam fel.Mondhatom,nagyon ragaszkodóak.Talán a tapasztalat,vagy apakomplexus.
Elösször én is egy futó klandra gondoltam.Aztán a szex után,rögtön azt kérdezték,mikor talizunk újra?Egy
ilyen kapcsolat,sokal meghitebb,mint gondolnád.
Elmondtam,hogy vannak mások is,nem érdekelte.Tart
ameddig tart.Nekik jó,nekem meg hízik a májam.Sok
kis srác akar idösebbel kezedeni.Itt is meg kerestek.
Probálom lebeszélni magamról.Nem hat.Akkor meg kapják
amire vágytak.Erröl a helyről,már néggyel is emailozok.
Sok pasit találsz egy alkalomra,de nem bisztos,hogy
utána eldobod.Lehet,nem akarsz szabadúlni tölle.
Sok szerencsét és boldog életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!