Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket ha megkérne a fiútok hogy öltözzetek be lánynak mit vennétek fel?
Figyelt kérdés
Eddig a magassarkú meg a paróka ami eszembe jutott. Vékony alkatom van és nem is vagyok túl magas, 175 centi.
Tippek?
2019. jún. 24. 12:41
2/4 anonim válasza:
Feszulos miniruha amit alul felhúz felül pedig lehuz kicsit
3/4 anonim válasza:
Én egy vörös rúzst (vastagon, hogy mikor puszit adsz neki ottmaradjon a nyoma), szempillaspirált ajánlanék, több sminket nem, mert ha nem szépen teszed fel inkább lehangoló. A magassarkú jó ötlet, de ha nem tudsz benne járni, akkor inkább egy nőies (piros, hogy menjen a rúzshoz), de lapos darabot ajánlok. A testhez álló ruha túlzottan kiemeli az alakot(csak nőies formáknál előnyös). Szerintem válassz inkább egy lenge nyári darabot, ami a derékrészen húzott, hogy kiemelje a karcsúságod. A szoknyarész ne legyen túl hosszú (max térdig). Szerintem a lábadat is leborotválhatnád (hidd el gyorsan visszanő).
4/4 anonim válasza:
Attól függ milyen alkalomra?
Ha csak szex, akkor magassarkú, valami szexi babydoll tangával én ezt szoktam, esetleg harisnya.
Amúgy meg egybe részes ruci rövid szoknyarésszel alatta szexi fehérnemű, hidd el itt is lekerül a bugyi rólad majd :D
De van akinek nem áll jól a szoknya annyira és jobb egy rövidnaci, tudd benne formás lenni a popsid :) Sima szexibb toppal, alatta szexi fehérnemű. Kicsit előrehajolsz, hogy a tanga megvillanjon, attól megvadulnak.
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!