Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek írjak neki?
Szóval még két és fél évvel ezelőtt elkezdtem járni egy kórusba, ahol nagyon összebarátkoztam egy lánnyal, és aztán egyre inkább szerelemmé alakult ez át bennem. Egy pár hónap múlva elmondtam neki egy olyan éjszaka, amikor mi ketten voltunk kint, meg két másik kórustag, mindig így négyen voltunk együtt, ők hárman korábban már nagyon jóban voltak, az egyikőjük egy srác, aki szintén szerelmes volt belé. És akkor részegen elmondtam neki, hogy mit érzek iránta, és körülbelül egy órán keresztül ölelkeztünk, és fejeztük ki egymásnak, hogy mennyire sokat jelent nekünk a másik, viszont elmondta, hogy ő nem érez irántam úgy, ami akkor baromira fájt, de most így két évvel a történtek után már teljesen máshol tartok, és sokszor eszembe jut. Mert amikor ez történt, már kínosnak éreztem a kórusba járni, főleg, hogy ezzel a sráccal össze is jöttek, és azt hiszem, hogy azóta is együtt vannak.
Egy évvel az események után is írt nekem ez a lány, hogy még mindig mennyit gondol erre, és hogy mennyire sajnálja, hogy nem tudja jól kezelni a helyzetet, meg en block, hogy el kellett engem utasítania, és hogy barátként és emberként nagyon szeret, és viszont azt is hozzáfűzte, hogy nem hiszi, hogy menne, hogy újra találkozzunk.
Azonban mostanában nekem jut gyakran eszembe, hogy mennyire jó lenne újra látni, és azt hiszem, hogy annyi minden történt, hogy simán tudnék a barátja lenni, mert amúgy mindig nagyon jól megértettük egymást, és nagyon egy hullámhosszon voltunk, sok dologban egyezett a véleményünk. Ti mit gondoltok? Írjak neki annak ellenére is, hogy egy évvel ezelőtt azt írta, hogy nem gondolja, hogy működne, ha újra találkoznánk?
Én 20/L ő 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!