Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért nem látni lábfétises...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem látni lábfétises fiúkat?

Figyelt kérdés
Nekem is van és nem tudom, hogy miért, de nagyon csöndes a téma ez körül. Alig ismerek olyan embert aki fel merné vállalni. Jó lenne személyesen is találkozni ilyenekkel, de senki nem meri kimondani nyíltan ha van neki.

2019. máj. 31. 21:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
97%
Én ki merem mondani nyíltan, hogy nekem sajnálatos mód nagy valószínűséggel az van, de csak lányok irányába.
2019. máj. 31. 21:53
 2/13 anonim ***** válasza:
94%
Szintén csak nők irányába érdekel ez a terület.
2019. máj. 31. 21:58
 3/13 anonim ***** válasza:
83%
Engem is izgatnak a lábak, néha fiúk esetében is.:D
2019. máj. 31. 22:55
 4/13 anonim ***** válasza:
86%
Én kimondottan lábfétises fiú vagyok, csak nagyon nem tudom, hol keressek hozzám hasonlókat, de én is nagyon szeretnék személyesen találkozni hasonló érdeklődésűvel :)
2019. máj. 31. 23:08
 5/13 supra01 ***** válasza:
100%
Nekem a lábak mellett cipők és zoknik is köhetnek :)
2019. jún. 1. 05:03
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
nekem is. és a zoknik is
2019. jún. 1. 10:42
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel nagyon egyetértek, tényleg nagyon nehéz erre partnert találni, mert nincs platform, ahol meg tudnánk találni egymást. Nekem is nagyon meg kellett szenvednem, mire sikerült összehozni valakivel egy talit, tucatjával jöttek a kamusok, ezt el kellett fogadnom. De azért nem lehetetlen találni :) nekem is inkább fiúk irányába van eme vonzódásom, de mivel szexet nem akarok, így a melegekkel sincs könnyebb dolgom. 22F
2019. jún. 1. 21:15
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Lábfétisem van,és ezt nyiltan vállalom is.

Rendkívül feltudok izgulni egy ápolt női láb puszta látványától,nem is beszélve arról ha esetleg meg is érinthetem.

Ha megkérnek,hogy a számmal kényeztessem egy kicsit,az nekem nagy boldogságot okoz.

Sajnos kevés olyan lány,hölgy van aki szereti is ha kényeztetik a lábaikat.

Ha valakinek lenne kérdése ezzel kapcsolatban,privatba írhat!

2019. jún. 1. 22:05
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
#8 menj hetero kategoriaba ott rengeteg van
2019. jún. 2. 07:26
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Pedig szerintem sok van. Én is nyitott vagyok erre fiúkkal is, de az igaz, hogy eléggé szűröm, hogy kivel. Lehetőleg fiatalabb, vékonyabb alkatú fiúval megyek bele. Én 24 vagyok.
2019. jún. 3. 01:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!