Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy éve vagyok a barátommal! Sajnos análisan nem tudd velem együtt lenni, mert nagyon szűk vagyok! Mit tehetnék?
Élősszőr is próbálj meg ellazulni, ebben kis alkohol is srgíthet (egy pohár bor, egy feles). Utána próbáljátok meg simogatni, sok síkosítóval kis ujjat bedugni, majd egyre nagyobbal...
Vehettek plugot is.
Szia,először is kakilas után szabad csak próbálkozni. A kaki után, zuhanyzol minden alkalommal nyúlj be a popsiba.egyrészt azért mert így mélyebben lesz tiszta, és nem lesz kakis a szerszám, másrészt meg így picit tágul a popsi.
Aztán élvezz egy párszor normális módon, majd vegyen fel gumit, tegye vissza sikosítóval nuniba, aztán lassan óvatosan csúsztassa át popsiba, jó síkosan.
Csak a feje fáj, az a legnagyobb rész. Közben próbáld elérni a csiklóval az orgazmust, vagy maradjon mozdulatlan, vagy csak lassan mozgassa. "Ejtsd le a popsi&" azaz ne feszítsd meg az izmaidat. A csikló élvezés utàn ne hagyd abba, tovább "görgesd" a csiklódat, és kezdjen el lassan előre hátra járni a pospiban.
A rendszeresség a titok. Eleinte 2-3 naponta próbáljátok ki, amikor már nem fáj akkor utána több idő is kihagyható.
Az aktus után ha fáj akkor érdemes aranyér kenőccsel vagy popsikrémmel is bekenni a popsit. Remélem tudtam segíteni, kérdezz nyugodtan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!