Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiúk. Milyen volt az első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk. Milyen volt az első szopásotok?

Figyelt kérdés

2019. máj. 22. 22:36
1 2
 11/17 anonim válasza:
100%

Az első nem volt valami jó, a hely, a pasi és a "görcs" miatt.

Azóta azért "belejöttem", legalábbis a visszajelzések alapján. 😉😂

2019. máj. 26. 07:48
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Kocsiban történt. Először fura, aztán meglepődtem, hogy mennyire ráállt a szám és milyen jól csinálom, pedig első alkalom, aztán persze izgultam, azon, milyen lesz amikor beleélvez a számba.

Az meg fura volt, nem ízre állagra, lenyeltem és olyan sűrű volt neki, hogy megtapadt a torkomon és utána egy ideig éreztem még, hiába ittam stb.

De amúgy jó élmény szeretem csinálni azóta is.

2019. máj. 31. 19:08
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy, #13-as?
2019. máj. 31. 20:02
 14/17 ZsatarDabas1.8t ***** válasza:
100%
Az első bizonytalan, de jó volt. A második az jóval tudatosabb és megfontoltabb volt.
2019. jún. 17. 19:18
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem vot betervezve, de a szomszéd srác matekban segített és a végén szexes beszélgetés lett belőle. Direktbe mondta, hogy nagyon szívesen leszopna. Rájött hogy nyitott lennék rá. :)

Kicsit béna voltam mert 2 perc után elszálltam, de őt nem zavarta. Én is rábuktam az övére. Nagyon jól ment mert be voltam indulva. Pedig nagyon vastag volt az én 4,5 cm-es farkamhoz képest.:)

A sperma íze fura volt de nem rossz.

Ekkor szerettem meg a matekot. :D

2019. nov. 24. 13:25
 16/17 anonim ***** válasza:

Az elsöt nem mondom meg kivel volt de tisztán emléxem mindenre. Kb 12 voltam és minden este tartottam a takarot mig kiverte magának. Aztán egyszer mikor csak mi 2 voltunk a szobába ,ez volt a kerdései. -akarod hogy neked adjam a walkman-t.

-aha de miert?

- ha bekapod mig elelvezek a tiéd.

Meg fogtam szagolgattam,tiszta nyálja volt folyt meg a töven is.

-fuj ez büdös.

-fasz szag milyen legyen ? Kell vagy nem?

-kell de...

- nincs de szopjad.

Ra nyomta a fejemet aztan parszor óklendeztem de hamar bejött a dicséret. Aztan robbant.

Reggel meg ráadasként meg csinaltam neki 2x de mar izlett nekem amit eszre is vett.

-szereted mi? Es tele szajjal nevetett.

-akkor szopod amikor akarod de mast is csinálunk majd es ezzel csokolozni kezdett,ami szintén nem tetszett de erősködött hogy hozza tartozik ez is.

nov. 30. 04:30
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Elsőre en aztsem tudtam hogy ki akarom probalni csak annyira ramenos volt hogy belementem vegulis egyszer elunk. kocsiban volt es ott szoptam le. Szolt hogy most elfog sulni en meg megakartam tapasztalni igy melyebbre vettem es a szamba uritette amije volt en meg csak nyeltem. utana jottem ra hogy egesz jo erzes kielegiteni egy kiehezett ferfit.
jan. 15. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!