Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első nem volt valami jó, a hely, a pasi és a "görcs" miatt.
Azóta azért "belejöttem", legalábbis a visszajelzések alapján. 😉😂
Kocsiban történt. Először fura, aztán meglepődtem, hogy mennyire ráállt a szám és milyen jól csinálom, pedig első alkalom, aztán persze izgultam, azon, milyen lesz amikor beleélvez a számba.
Az meg fura volt, nem ízre állagra, lenyeltem és olyan sűrű volt neki, hogy megtapadt a torkomon és utána egy ideig éreztem még, hiába ittam stb.
De amúgy jó élmény szeretem csinálni azóta is.
Nem vot betervezve, de a szomszéd srác matekban segített és a végén szexes beszélgetés lett belőle. Direktbe mondta, hogy nagyon szívesen leszopna. Rájött hogy nyitott lennék rá. :)
Kicsit béna voltam mert 2 perc után elszálltam, de őt nem zavarta. Én is rábuktam az övére. Nagyon jól ment mert be voltam indulva. Pedig nagyon vastag volt az én 4,5 cm-es farkamhoz képest.:)
A sperma íze fura volt de nem rossz.
Ekkor szerettem meg a matekot. :D
Az elsöt nem mondom meg kivel volt de tisztán emléxem mindenre. Kb 12 voltam és minden este tartottam a takarot mig kiverte magának. Aztán egyszer mikor csak mi 2 voltunk a szobába ,ez volt a kerdései. -akarod hogy neked adjam a walkman-t.
-aha de miert?
- ha bekapod mig elelvezek a tiéd.
Meg fogtam szagolgattam,tiszta nyálja volt folyt meg a töven is.
-fuj ez büdös.
-fasz szag milyen legyen ? Kell vagy nem?
-kell de...
- nincs de szopjad.
Ra nyomta a fejemet aztan parszor óklendeztem de hamar bejött a dicséret. Aztan robbant.
Reggel meg ráadasként meg csinaltam neki 2x de mar izlett nekem amit eszre is vett.
-szereted mi? Es tele szajjal nevetett.
-akkor szopod amikor akarod de mast is csinálunk majd es ezzel csokolozni kezdett,ami szintén nem tetszett de erősködött hogy hozza tartozik ez is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!