Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez azt jelenti, hogy jobban vonzódom a lányokhoz? 19/l
Kevesebb mint 2 éven át nagyon vonzottak a lányok de annyira, hogy nagyon vágytam rájuk. Nagyon zavaró volt, meg amúgy azt hittem, hogy annyira nem is vonzódom a lányokhoz. Na szóval ilyet még nem olvastam olyannál akik inkább a fiúkat preferálják.
Viszont nekem régebben a fiúk jobban bejöttek, tökre sokszor tetszettek és úgy érzem, hogy ez az egész kezd visszajönni.
Teljesen össze vagyok zavarodva és szeretnék már rájönni hogy mi is van velem 😔
Szia,
Valószínűleg van benned egy kis biszexuális hajlam, ezért lehet ez az oda-vissza ingadozás. Nincs ezzel semmi probléma, idővel ki fog alakulni, hogy hogyan is kezeld ezt a dolgot. :) Amúgy egy kis érdekesség, hogy 18-19 éves korig a szexuális identitás nincs teljesen kifejlődve az emberben, szóval vannak, akiknél előfordul, hogy bizonytalanok benne, melyik nem iránt éreznek vonzalmat. Ez is előfordulhat akár. A lényeg, hogy ne görcsölj rá a dologra, csak szépen hagyd, hogy letisztuljanak benned ezek az érzések, vagy ha a környezeted toleráns ezekkel a dolgokkal kapcsolatban, akár próbáld is ki. :)
Volt annó egy szdsz-s kampány😂 majd ha 18 lesz eldönti😂
Bejött, vagy mégse?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!