Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok/lányok, átlagosnál nagyobb mérettel rendelkező fickó merre tudná kicsit levetkőzni a gátlásait? Mennyire tudják a partnerek lekezelni a vastagságot?
Figyelt kérdés
20 centi hossz mellé 6 centis vastagság társul és hús típus, szóval minden nadrágban eléggé látszik, pláne egy fürdőben feltűnő. Viszont ennek ellenére viszonylag nehéz rá partnert találni. 27/f2019. máj. 7. 17:47
11/12 anonim válasza:
Volt hasonló mérettel barátom, és az elején tényleg nagynak gondoltam, de kis idő után megszoktam és nem volt gond.
12/12 anonim válasza:
Nekem a rekord ami belém jött, az 5.5centi vastag, de műfarok, ami sztem nem idomul úgy mint egy igazi. Egy igazi, hacsak tényleg nem abszolút kemény, akkor a záróizmok környékén és csak ott, veszíthet a vastagságából és tudtommal, ha egy farok hús, az nem olyan kemény mint a vér, azaz ki lehet mérni szabadon egy vastagságot, ami behatolásnál változhat.
Erre alapozva a kérdező méretét örömmel próbalgatnám egészen addig, míg otthon nem érzi magát bennem... ;)
Bejáratnám magam az 5.5centis dildómmal, onnan már nem sok a 6centi. Vagy ha mégis, akkor ha félmereven be tudja tenni, legfeljebb kihúzza, ha túl kemény már, úgyhogy ilyen felvezetéssel én elfogadnám ezt a fajta kihívást... :P
Idő van, síkosító is akad nem kevés... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!