Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mikor jöttetek rá hogy biszexek vagytok? És hogy?
18 évesen egy lányos buliban voltam. Meztelen fürdőzés után a medence partján egy 24 éves nő fésülte a hajamat, közben odanyomta a mellét a vállamhoz. Nagyon benedvesedtem, szinte remegtem az izgalomtól. Észrevette, behívott a szobába ahol lefektetett az ágyra és szinte mindent csinált velem amit megkívánt. Mozdulni is alig tudtam az izgalomtól.
Azóta már több barátnőm is volt.
13-14 eves lehetem mikor eloszor ereztem hogy mas vagyok mint a tobbi lany szeretem nagyon a lanyok tarsasagat illetve volt egy baratnom aki irant tobbet ereztem mint baratsag tehat szerelmes lettem amit eleg nehezen tudtam eloszor elfogadni es elee rosszul ereztem magam es onnantol keztem el jobban beleasni magam a temaba es hala az egnek a szuleim nagyon jol alltak ehez a dologhoz es tulajdonkeppen ok segitettek abba hogy rajojjek valojaba hogy a lanyokhoz is vonzodom:)
Most vagyok 22 eves :)
Elsős gimis voltam, és beleszerettem az osztálytársamba.
Amúgy elég fiús lány, szinte biztosra vettem, hogy nem heteró.
Az érzéseim végül viszonyzásra nem találtak, de legalább ráébredtem hogy én magam nem vagyok heteró. Amúgy pánszexuálisnak tartom magam.
Soha nem voltam szerelmes lányba... én inkább szexuálisan vonzódom cssk hozzájuk.
14 voltam amikor smároltam barátnőmmel, 16 amikor kézzel kielégítettük egymást. Azóta is izgat az az este, azóta tudom, hogy vonzódom a lányokhoz.
N/30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!