Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk. Ti kivernetek egy nagyon jo haverotoknak ha kettesben erre kerne titeket úgy, hogy biztok benne, hogy másnak nem fogja elmondani?
Figyelt kérdés
Mennyi idösek vagytok?2019. ápr. 15. 13:28
13/25 anonim válasza:
#13 haver te vagy az? 😅😅😅
Én speciel az ilyen felajánlkozós stilus miatt nem próbáltam semmi ilyen dolgot. Pedig benne lennék egy megbizható , nem ide oda csapodó potwnciálisan fertőzésveszélyt jelentő sráccal...
15/25 anonim válasza:
Simán. Gondolj bele, mekkora égő lenne neki, ha elmesélné.
"X.Y tegnapelőtt kiverte nekem" -hát, furcsán néznének rá, hogy most WTF, és megállapítanák, hogy nem csak X.Y-nál, hanem nála is meleg az éghajlat. Tehát ez egy afféle coming out lenne. :)
16/25 anonim válasza:
# 13/16
Nem, senki nem kíváncsi a görbe szűkületes lőcsöre.
17/25 anonim válasza:
Igen. Még is tettem már, és mert kérte, le is szoptam.
19/25 anonim válasza:
Ha teljesen megbíznák bennne akkor igen meg még ha mást is akarna. 47bi ffi
20/25 anonim válasza:
Én nagyon szivesen. De jo lenne egy ilyen haver Miskolcon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!