Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kipróbáljam férfival a szexet?
Figyelt kérdés
A gátlásaim és a társadalmi normák hatására eddig soha nem jutottam el odáig, csak gondolatban. Nőkkel volt eddig csak dolgom, de néhány dolgot szívesen kipróbálnék, mielőtt végleg lehorgonyzok valaki mellett és családot alapítok... Szerintetek jó ötlet?2019. ápr. 4. 22:06
11/12 anonim válasza:
Amíg nincs családod nyugodtan kalandozhatsz. Ha vágysz rá, akkor próbáld ki, milyen, ha férfivel szexelsz. A környezetednek meg nem kell mindenről tudni. Ők se mondanak el mindent neked a magánéletükről.
12/12 sandrisbp válasza:
Szerintem jobb, ha azelőtt próbálod ki, hogy elköteleződnél.... Ahogy a világ kinyílt, a társadalmi megítélés változik (mint hogy szinte mindenütt jelentősen változott Európában - még az olyan határozottan katolikus országokban is, mint Spanyolország [link] vagy Franciaország), nálunk is sokkal kevésbé elutasító lett a 70-es évekhez képest - és ezen a LMBTQ-ellenes undorító kormányzati kampány se tud már sokat változtatni. Szóval emiatt szerintem hülyeség lenne nem kipróbálni - és ha amíg szingli vagy és kipróbálod valakivel, az csak kettőtökre tartozik. Ha viszont nem próbálod ki és anélkül beleugrasz egy komolyabb hetero párkapcsolatba, de a kíváncsiág és a vágy benned marad, az kevésbé jó szerintem. Ha folyamatosa ellenállsz a vágyaidnak, az torzítja a személyiséged és boldogtalanná tesz, ha meg titokban kalandozol, az nehéz, lebukásveszély, stb. miatt... Szóval jobb előbb, mint később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!