Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Aktívak miért van ez? Bi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aktívak miért van ez? Bi passzív vagyok, van barátnőm. Ha alkalmi sexre partnert keresek, csak a beszélgetésig jutunk.

Figyelt kérdés
Ha találkozóra kerülne a sor, mindíg vagy eltűnnek, vagy kitalálnak valami kifogást! Akkor miért keresnek passzívat?
2019. ápr. 4. 07:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem cska kalandra kellenek passzívak, lehet megtondoljak magukat vagy valami hasonló
2019. ápr. 4. 07:39
 2/12 anonim ***** válasza:
82%
Én nagyon szivesen beszállok, de csak hármasba. 😃
2019. ápr. 4. 09:59
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, mert én biszex aktív vagyok, és ugyanezt tudom elmondani a passzívakról. Nagy duma,tervek, aztán ghosting ezerrel.

Itt nem a passzív, vagy aktív felállás a döntő, hanem az emberek hozzállása,gyávasága és hazudozása.

2019. ápr. 4. 12:26
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is a hozzászólás, gyávaság, átverés a gond és nem függ attól, hogy aktív vagy passzív valaki. Én bi passzívként tudom, hogy nehéz, amikor csak egy jó farok kéne...
2019. ápr. 4. 12:47
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Legtöbbször a hely hiány miatt akad el a procedúra az én esetemben.
2019. ápr. 4. 16:13
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Én azt vettem észre,hogy az embereknek a gondolkodása átvitt értelemben 2 rekeszre van osztva.

Van az,amikor még csak tervezed és álmodsz a dolgokról és

van az,mikor azt meg is kellene tenni.

Amikor még az álmodozás időszakában tartanak az ismerkedéskor,akkor még mindent elterveznek és leírnak a másiknak.

Általában azok a dolgok a jók,amik tiltva vannak vagy tabuk.

Na most amíg az,hogy egy férfival szexelsz,az a gondolataidban egy nagyon király dolog.

De viszont olyankor az ember sosem gondol az árnyoldalára annak amiről álmodozik. Itt például az van,hogy magyarországon még mindig ciki,ha férfi-férfival van. Na most,ha meg akarod tenni,hogy fiúval szexelsz,akkor bizony előjön az az érzés,hogy: u b,***ki,azért ez mégis ciki lenne. Fiúként faszt szopjak? Meg a fenekembe dugja egy másik férfi? Mégha nem is tudja meg senki,attól ő még tudni fogja,hogy mit csinált. Ha nem fogadja el magadban rendesen,akkor szinte biztos,hogy sosem fog az ember egy másik azonos neműt találni,mert ő maga sem mer találkozni.

Ezt ugyan úgy én is megtapasztaltam már. 4 éve folyik nálam ez a folyamat.

Még mindig nem mertem találkozni férfival,pedig én is sokszor megpróbáltam.

Ráadásul azt vettem észre,hogyha egy sima szopásban gondolkodunk,akkor sokkal könnyebben engedném egy férfinak,hogy ő kapja be nekem,mint hogy én neki. Ez arra vezethető vissza,hogy egy férfi fél megalázkodni egy másik férfi előtt,mert bizony,ha bekapja egy másiknak,akkor az bizony az. :)

Na meg neten mindenki fél ebben a témában. Ismeretlen emberrel baromi nehéz egy férfi szexet összehozni,amit teljesen megértek,hogy miért.

Félelem,nem bízik benne,mivan ha,elmondja másnak stb.

Ezt olyannal kell,akivel jóban vagytok,de nem vagytok barátságban. Nekem ez a véleményem erről a témáról.

2019. ápr. 4. 20:23
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

De pont a lényeget hagytam ki.:D Elöző vagyok.

Próbálkoznak,terveznek,vágyakoznak róla,de mikor egy konkrét időpont van,akkor előjönnek a dolgok árnyoldalai,amit az álmodozás időszaka alatt elnyomott.

Szóval nem átverni akarnak téged. Mindenki ki akarná próbálni,de megijednek,mielőtt ezt meg is tennék. Ezért gondolja meg magát szinte mindenki.

2019. ápr. 4. 20:26
 8/12 anonim ***** válasza:
78%

Megint előző vagyok,kihagytam még valamit.:)

Azt,hogyha belegondoltok,a biszex férfiak nagyon nagy százalékának egy másik férfi undorító.

Nem tetszik nekik,se a fejük,se a testük. (Kivéve,ha sportos.)

Hiába,nagyon jó a feneke és a farka,ami kellene neki,attól még ugyan ott van körülötte a gazdája,ami viszont sok férfinak nem tetszik.:D Ez is egy nagy gátló tényező.:D

Fiatal 20 éves fiúk között,pedig sajnos nincs helyes biszex az interneten,mivel ők már az igazi életben is meg tudják találnj a fiú szexpartnerüket így nem mennek netre.

2019. ápr. 4. 20:50
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Sosem gondoltam, hogy ennyi férfire vágyó van a nősök, kapcsolatban élők,vagy abszolút heterónak kinézők között.

Amikor ismerkedem, illetve túlzás, mondjuk beszélgetésnek, akkor látni,ezt a nagy többséget.

És van,a ki nemcsak szopni akar,hanem többet is .És nagyon sok a passzív, akik társadalmilag "ideális" családi életet élnek, legalábbis ezt mutatják.

Már gondoltam, írok egy könyvet,nevek nem lennének benne, csak a sztorik, másfél éve próbálok ismerkedni, de ezalatt hihetetlennek tűnő esetek történtek.Megdöbbentő a férfiszex iránti igény, és egyre fiatalabbak a keresők.

A legdurvább az volt, amikor egy 32 éves kétgyermekes apuka, aki szó szerint ostromolt, végre találkoztunk, jó hangulatú volt a találkozás, rákérdeztem a végén, hogyan tovább...erre a csendes utcán, ahol sétáltunk, elsírta magát és váratlanul úgy gyomron vágott,hogy levegőt is alig kaptam, majd elszaladt. Megijedt magától....irtózatos a feszultség az ilyen emberekben, ha nem vezetik le, a családon robban.

Van egy halvány érzésem, a családok bomlásának és a megromló párkapcsolatoknak a mélyén ez is benne van, nem is kis számban.

2019. ápr. 5. 08:19
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is van egy erdekes sztorim

Munkatarsam mindig beszologattt viccesen hogy szexeljunk stb bisex a srac csak evek ota nem volt noje meg mondta hogy vigyem haza ahol o lakik ez ment fel even keresztul aztan egyszer hazavittem de a kocsiba is mar olyan furan viselkedett meg nagyon szotlan volt gondolom arra gondolt hogy most iagazabol szexelni fogunk es nem csak fantazia lesz hanem megtortenik igazabol aztan amikor a lakasahoz ertunk kipattant a kocsibol es elfutott azota viszont befejezte a beszologatasokat meg nem is beszelunk errol pedig a mukahelyen egesz nap ez ment.. szoval ez van ha az ember radobben arra ki is valojaban az nagyon fajhat keseru az igazsag

2019. ápr. 5. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!