Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk: kipróbálnád a 2 férfi-1 nő felállásban, azt h nyalod a csajt miközben a másik srác dugja?
"...ezután a csajossal 69 pózba kerültünk, ahol én voltam alul.
Már egy ideje nyalakodtunk, aztán a második pasi beakasztott a leányzónak, miközben a nunijába nyalakodtam. Ettől hihetetlen izgalomba jöttem és még jobban felágaskodtam a lány szájába.
Akkor jött a másik meglepetés, mikor a pasi kihúzta a farkát és a számat kezdte dugni. Majd azután felváltva hol a csajba, hol a számba pumpált egy kicsit. Ettől a ki-be játéktól a csaj végül remegve élvezett el, de a pasi tovább bírta.
A csaj ennek ellenére rajtam maradt, mert még nem végzett velem, a pasi pedig a számban folytatta a dolgot.
Néhány perc tömködés után elkezdett egyre sikamlósabban és egyre mélyebbre jutni, végül az megduzzadó kardja puskaként sült el. Nekem se kellett több, amíg pumpálta a gęcit, akaratlanul is ráhúztam a leányzót a farkamra, aki így hasonló élményben résesülhetett, mint én és jól torkon lőttem.
A terv sikerült, egyszerre élveztem valakibe, miközben a számba élveztek. Egyet sajnáltam csak, hogy nem tudtam az egészet nyelni, mert mint utólag kiderült, a srácnak hiperspermiája van..."
Ebből gondolom mindenkinek egyértelmű, hogy mennyire bejönne ez a helyzet... :P
38F/BI
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!