Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti vettetek már rá srácot arra, hogy fiúval is kipróbáljon valamit?
Figyelt kérdés
Izgi lenne, ha rá tdnátok venni?2019. márc. 12. 18:19
13/17 anonim válasza:
Akkor ennyi erovel osszes leszbi kerdes kamu
14/17 anonim válasza:
Bár én fiú vagyok, de volt olyan lány, aki kérte ezt.
15/17 anonim válasza:
Az első feleségem,illetve akkor még barátnőm vitt bele ilyesmibe.Először csak a hármasba,de azt mondta érzi rajtam,hogy biszex vagyok és egyre vadabb dolgokba is.
17/17 Kajak53 válasza:
Férfi vagyok. Huszonéves koromban egy szilveszteri bulin kérte az akkori barátnöm, hogy csókolózzam a legjobb barátommal, de akkor még idegen és taszitó volt számomra testi kapcsolat két fiú között. A barátnö viszont teljesen be volt indulva, mikor kérte ezt tölünk. Azóta sok minden változott ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!