Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sosem volt dolgom pasival de a szopást kipróbálnám, sokszor maszturbálok erre de miután elélvezek, alábbhagy ez a vágyam. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2019. márc. 5. 01:00
11/19 anonim válasza:
aki nem volt pasival,az mindig fél meg gáznak tartja a dolgot,pedig nem az..tset az test,sex az sex,en voltam lánnyal is fiuval is ,minden jo,nem kell ezen görcsölni,akinek vannak vagyai élje ki azt kész,egy kettö megy az élet,azt banhatjátok
12/19 anonim válasza:
Én is így vagyok vele, muszály lesz kipróbálnom, mivel az érdeklődésem csak az után fog alábbhagyni.
14/19 anonim válasza:
Ismeros erzes, lehet raveszem magam h rabukjak vkire. De csak az erdekel tobb nap ami sokakat riaszt
15/19 anonim válasza:
én kipróbáltam milyen ha megdug egy travi. Imádtam. szerintem te is vedd rá magad!
16/19 anonim válasza:
Próbáld ki èn is ìgy voltam vele kipróbáltam nekem nagyon bejött azóta is szeretek szopni csak mostanában nincs kit
17/19 anonim válasza:
Ja, de kinek állsz elő,hogy hé, leszophatnánk egymást!
18/19 anonim válasza:
en is kiprobalnek dolgokat de meg sosem volt. te mennyi idös vagy?
19/19 anonim válasza:
Én is pontosan így érzek mint te, oda-vissza kipróbálnám milyen szopni, de még nem beszéltem olyannal aki szimpatikus lenne és merne is találkozni. 25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!