Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 évesen ilyenre gondolni?
4 éves kapcsolatban éltem egy férfival, akivel fél éve szakítottunk, miatta, és nem miattam. Mindig is féltem a homoszexualitástól, sosem tudok csókolózó férfiakat/nőket nézni.
Pár napja egy buliban voltam, és ott két lány smarolt. Nem bírtam rájuk nézni sem, de azóta elgondolkodtam, hogy mi van, hogy ha én is hiszed leszek egyszer. Azóta be beszéltem magamnak, és két napja rettegek, hogy leszbikus vagy biszex vagyok. Mindig megnézem a nőket, de csak, hogy összehasonlítást magammal. Sosem tudnék megcsokolni egy nőt pl. Szexuálisan nem vonzanak. Mégis napok óta rettegek, hogx egyszer az leszek... 18 evesen nem ciki feltenni magamnak ezt a kérdést?
18/L
Édes istenem...
NEM vagy az.
De azért ahogy vélekedsz a homoszexuálisakról/biszexuálisakról, az szerintem már undorító...
Nem attol lesz bajod ha bisex leszel hanem attol ha elfojtod mert elitéled
Az egesz életedet tonkre fogják tenni a meg nem élt vágyak
Lehet hogy nem most, hanem 10-20 ev mulva
Csak azert mert masok azt mondjak hogy nő mellé ferfi kell meg gyerek az nem mindig ugy van
Nem vagy bi, leszbijus biztos nem, es ha az lennel se lenne semmi
Megnyugodtal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!