Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteroként kiverni egymás előtt?
Figyelt kérdés
Heteroként sokszor gondolok arra, hogy jó lenne egyszer kiverni egymás előtt, vagy egymásnak. De még soha nem tudtam rávenni magam. Nektek volt már hasonló fantáziátok?2019. márc. 3. 12:09
1/8 anonim válasza:
"A biszexuális kifejezés azokat jelöli, akik mind a saját nemük, mind az ellenkező nem képviselői iránt érezhetnek szexuális vonzalmat, vagy szerelmet, romantikus vágyakat."
Felvilágosítalak, te nem vagy heteró
2/8 anonim válasza:
Kistini korunkban csináltuk, de elég gyorsan kinöttük.
3/8 anonim válasza:
Én szeretném kiprobálni hogy milyen kiverni valakinek.
Izgat....
4/8 anonim válasza:
melegként én még nem fantáziáltam arról, hogy milyen lehetne lánnyaé. ergo te nem vagy teljesen hetero.
5/8 anonim válasza:
Mikor 6.osak voltunk volt párszor hogy suli után felmentünk egymáshoz gépezni és hokiztunk is utánna. Utánna mindig kellemetlenül éreztem magam de másnapra elmult.
6/8 anonim válasza:
Minden nap erről fantáziálok...
Merszem nem volt eddig
7/8 anonim válasza:
Engem is nagyon izgat, de nincs kivel kipróbálni! 38F
8/8 anonim válasza:
Minden nap van. Mondjuk ha már oda eljutnék valakivel, biztos hogy nem csak kiverés lenne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!