Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex fèrfiak ti az anált adni vagy kapni szeretitek?
Adnám, de kipróbálnám milyen kapni
27F (kezdő)
Adni. (Dugásban aktív vagyok)
Viszont azt vettem észre mintha több lenne az olyan bi/meleg férfi, aki inkább kapni szeret. És ezt nem csak azért mondom, mert én őket keresem, hanem tényleg a partnerkereső oldalakon ilyen arányokat látok
Adni
Én is csak az aktív oldalon állok.
25/bi
Én meg csak kapni, orálnál is csak bekapni szeretem.
29/full passzív
Aktív oldalon állok, de ennyi gyáva és hazug "biszex" embert, mint a társkeresőkön van, nem hittem volna, hogy találni lehetne.
Nagy a száj, ígéretek, szájkarate ezerrel, aztán emailfiók törlés és eltűnés, mert beijed a találkozástól.
Kár hitegetni, vagy szórakozni az emberekkel, főleg olyannal, aki komolyan gondolja, hely is adott, de a hajlandóság nulla többségben.
Ezért azt mondom, a legtöbb adni szeret, de csak virtuálisan, vagy max szóban. Élőben, huss.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!