Figyelem! A SzexualitĂĄs kategĂłria kĂ©rdĂ©sei kizĂĄrĂłlag felnĆtt lĂĄtogatĂłinknak szĂłlnak!
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
Mikor Ă©rdemes elmondani, hogy nincsen tapasztalatom? đ
Figyelt kérdés
MeglepetĂ©semre mĂĄr volt kint egy hasonlĂł kĂ©rdĂ©s đ de hasonlĂł helyzetben vagyok Ă©s beszĂ©lgetek pĂĄr fĂ©rfival viszont nagyon izgulok,hogy mi lesz mivel mĂ©g nem voltam srĂĄccal.
Mikor Ă©rdemes elmondani,hogy biszex vagyok, de nincsen tapasztalatom? đ
2019. febr. 19. 23:20
1/5 anonim vĂĄlasza:
Az elsĆ szex elött mindenkĂ©ppen!
2/5 A kĂ©rdezĆ kommentje:
Szex szerintem nem is lesz egyikbĆl sem.Csak talĂĄlkozĂĄsok voltak. EttĆl fĂŒggetlenĂŒl mĂ©g nem adom fel Ă©s ismerkedek,de nem akarom azonnal elmondani, titkolni sem, de inkĂĄbb nem is közölnĂ©m azt a rĂ©szĂ©t,hogy biszexuĂĄlis vagyok đ
2019. febr. 19. 23:25
3/5 anonim vĂĄlasza:
Pedig jobb lenne ha tĆled tudnĂĄ meg valamikor Ă©s nem egy vĂ©letlen sorĂĄn jönne rĂĄ, mert akĂĄr negatĂvan is befolyĂĄsolhatja a tovĂĄbbi kapcsolatotokat!
4/5 anonim vĂĄlasza:
ha nem jönn rĂĄ magĂĄtĂłl akkor okvetlen elötte mielött szexeltek. Ne izgĂșlj egyszer meg kell esen Ă©s ha rendes akkor mĂ©g bĂŒszke is lesz rĂĄ hogy ö az elsöd ;)
5/5 anonim vĂĄlasza:
Ăn is kezdĆ vagyok Ă©s most ezen vĂĄltoztatni szeretnĂ©k, Ăggy elĂ©g intenzĂven ismerkedek mostanĂĄban, mindig az elejĂ©n közlöm, hogy eddig csak mƱ @-l volt dolgom.
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenĆ anyagok nem minĆsĂŒlnek szerkesztĆi tartalomnak, elĆzetes ellenĆrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetĆ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!