Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Milyen érzés volt elősször orálisan kielégíteni mást?
Meglepő leginkább :D Hogy milyen jól csinálom, ráállt hamar a szám, elég hamar el is ment a srác. Ízre nem volt gáz, de a sűrűsége nagyon meglepett, ahogy lenyeltem a torkomra ragadt és még sokáig éreztem is.
28/F
Első alkalommal beijedtem és az avarba vertem neki, nem mertem végig szopni, de továbbra is nagyon izgatott és érdekelt a dolog. Második alkalommal már beleélvezett a számba, de lenyelni nem mertem, kiköptem. Harmadik alkalommal lenyeltem, azóta pedig nem találok partnert, pedig olyan szívesen újra érezném a számban a lüktető fNekem nem probléma a táv, tudok f@ szt a meleg ondót.
Ha esetleg valaki megadná nekem ezt az örömöt...
Sajnos dagi pasi vagyok 37/F
Nekem még csak álmodozni sikerült rola . A feleségem vidbrátorával probáltam már, nagyon élveztem , sajnos az nem spriccel . Az sk spermát is kostoltam , izlett , de nem olyan mint a szájba spriccelés lehet .
Szoval kiváncsi vagyok rá nagyon .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!