Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt férfi aki meggyógyult a biszexualitásból?
Figyelt kérdés
2019. febr. 6. 11:06
1/17 anonim válasza:
A biszexualitás nem betegség,így kigyógyulni sem lehet belőle.
3/17 anonim válasza:
Pszichoterápiával és gyógyszerekkel próbálkoztam, aztán hipnózissal is. Úgy érzem ennyi kezelés után, hogy nagyjából sikerült kigyógyulnom.
5/17 anonim válasza:
#3. Azt hogy csináltad ?
Ebből "kigyógyulni" nem lehet. Max. erős akarattal megállod, hogy nem esel kisértésbe. Csak a munkára és a lányokra fordítod a figyelmed. (és szép csendben szenvedsz a vágytól.)
6/17 anonim válasza:
Hogy csináltam? Erős akarat. Nem akartam az lenni, mert éreztem hogy nem normális. Évekig tartott és büszke vagyok az eredményre. Vannak akik elfogadják ezt az állapotot, én nem voltam hajlandó.
7/17 anonim válasza:
Ha akarattal gyógyítható, hogy lehet betegség?
Sok rákos beteg küzd az életbenmaradásért, gyógyulásért, akkor nekik nincs elég akaraterejük?
8/17 anonim válasza:
Sehogy nem betegség. Maximum elfolytja magában nagynehezen a vágyakat, és eltereli a figyelmét. De attól még az marad.
9/17 anonim válasza:
Lány vagyok de én is biszex. Hát ha ez egy betegség akkor nem akarok egészséges lenni. :D Eszembe se jutna kigyógyulni belőle,,na nem mintha lehetséges lenne (max elnyomni de attól csak szenvedni fogsz)
10/17 anonim válasza:
Nem lehet kigyógyulni. Évekig éltem úgy, hogy nem néztem fiúkra, és csak csajokkal foglalkoztam. Rossz volt, és mikor már nagyon nem bírtam ellenállni a vágyaimnak, hamar egy férfivel kényeztettük egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!