Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan aki vonzódik a saját neméhez, de még nem próbalt ki semmit? (L)
Én nagyon szeretnek már lánnyal csókolózni és több is, csak nincs meg még hozzá megfelelő partner. Nagyon vonzanak a lányok, lezbikusok/bisex lányok nektek milyen volt az első élményetek lánnyal? Érdekelne:)
Köszönöm, L
#1 Bőven vannak hetero lányok ne aggódj.
Kedves kérdező először is leszbikus sz-szel nem lezbikus.
Legelőször 13 évesen csókolóztam egy barátnőmmel mert kiíváncsi volt milyen a csók. :D Jó volt, de még gyerekek voltunk semmi extra. Később más lányokkal történt több is, legelsőnél még bénák voltunk így visszatekintve, de iszonyat jó volt akkor meg még így is. :) Próbáld ki!
Én szívesen szopatnék egy fiút.
25F
Én egyszer iszonyatosan megszopattam egy srácot. Az volt minden vágya, hogy valaki kihasználja és teleélvezze a száját. Én megtettem neki :D
25F
Szóval már kipróbáltam :D
Nem biztos hogy melegek, lehetnek biszexek is. :D Legközelebb írd oda h Lányok (!!) van e olyan aki vonzódik a … mert sokan nem olvassák el a kiegészítést. :D
Az első élményem olyan jó volt hogy azóta se akarok megint fiúval lenni. :D
Hány éves vagy ?
Minden nő vonzódik a sajât neméhez, szerintem ez normális,hisz a nőkben van valami plusz,ami egy férfinek nincs.
7# ez meg mindig hulyeseg.
Hetero no
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!