Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van így?
Biszex lány vagyok és mikor anno erre rájöttem, beleszerettem a legjobb barátnőmbe, akivel kiskorunk óta barátok voltunk. Igazából nem is tudtam, hogy szerelmes vagyok-e, vagy a mély barátságot kezdtem el annak érezni. Őt azóta sem tudtam elfelejteni. Szeretnék vele lenni mint barát, de eltávolodtunk, így ez már nem lehetséges. A lényeg, hogy azóta is minden igazi barátságomat hasonlóan élem meg. Egy idő után elkezdek vonzódni a másikhoz és szerelemhez hasonló mély "barátságot" érzek irántuk. Persze ők többnyire heterók, így ez ennyiben marad.
Érdekelt, hogy más is érez így?
18L
Kolby János 18 éves lányként XDXDXDXD
ezen szakadok
Akkor miért van férfi felhasználóneved, el tudod magyarázni? xddd
kolby(!?) jános :DDD
Amúgy a szövegről is kilóméterekől látszik hogy nem nő írta, hanem egy unatkozó pasas.
Hát ez kész! :D
Na jó, máskor el fogom rejteni a nevemet :D :D
A nevem csak poén. Mivel gondolom nem hiszitek hogy a vezetéknevem komolyan Kolby, ezért feltételezhetitek, hogy talán a János sem az eredeti! Biszex vagyok, ez feltételezi hogy maszkulinabb vagyok, mint sok más lány, így ez lehet hogy meglátszik azon ahogy fogalmazok, ezt én nem tudom. Plusz felhívtam a nevemre a figyelmet, ahelyett hogy előtte elrejtettem volna, mert szerintem vicces. Pont ezért írtam oda mégis azt hogy lány vagyok. :D Ha ez így érthető :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!