Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Más is van így?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is van így?

Figyelt kérdés

Biszex lány vagyok és mikor anno erre rájöttem, beleszerettem a legjobb barátnőmbe, akivel kiskorunk óta barátok voltunk. Igazából nem is tudtam, hogy szerelmes vagyok-e, vagy a mély barátságot kezdtem el annak érezni. Őt azóta sem tudtam elfelejteni. Szeretnék vele lenni mint barát, de eltávolodtunk, így ez már nem lehetséges. A lényeg, hogy azóta is minden igazi barátságomat hasonlóan élem meg. Egy idő után elkezdek vonzódni a másikhoz és szerelemhez hasonló mély "barátságot" érzek irántuk. Persze ők többnyire heterók, így ez ennyiben marad.

Érdekelt, hogy más is érez így?

18L

2019. jan. 27. 11:07
 1/6 A kérdező kommentje:
Nehogy valaki azzal kezdje, hogy férfi felhasználónevem van ezért biztos csak trollkodom a biszex kérdések között! :D
2019. jan. 27. 11:19
 2/6 anonim ***** válasza:
69%
Férfi felhasználo neved van, ezért csak trollkodsz.
2019. jan. 27. 12:50
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Kolby János 18 éves lányként XDXDXDXD

ezen szakadok

2019. jan. 27. 13:48
 4/6 _Vale ***** válasza:
100%

Akkor miért van férfi felhasználóneved, el tudod magyarázni? xddd

kolby(!?) jános :DDD

Amúgy a szövegről is kilóméterekől látszik hogy nem nő írta, hanem egy unatkozó pasas.

2019. jan. 27. 15:35
 5/6 A kérdező kommentje:

Hát ez kész! :D

Na jó, máskor el fogom rejteni a nevemet :D :D

A nevem csak poén. Mivel gondolom nem hiszitek hogy a vezetéknevem komolyan Kolby, ezért feltételezhetitek, hogy talán a János sem az eredeti! Biszex vagyok, ez feltételezi hogy maszkulinabb vagyok, mint sok más lány, így ez lehet hogy meglátszik azon ahogy fogalmazok, ezt én nem tudom. Plusz felhívtam a nevemre a figyelmet, ahelyett hogy előtte elrejtettem volna, mert szerintem vicces. Pont ezért írtam oda mégis azt hogy lány vagyok. :D Ha ez így érthető :D

2019. jan. 27. 16:54
 6/6 _Vale ***** válasza:
100%
Próbálj meg biszex lányokkal ismerkedni. Hetero barátokba beleszeretni nem túl kifizetődő dolog, csak te sérülsz a a végén.
2019. jan. 27. 18:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!