Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki vagy ne mondjam vagy mi lenne a legjobb tenni valo?
Figyelt kérdés
Van parom. 3honapja vagyunk egyutt. Ő ferfi.
Neki van nagyon reg ota tobb eve egy leszbikus baratja, akivel en 2hete osszeismerkedtem. Parommal megbeszeltuk mivel BI vagyok igy havonta 1x csajozhatok. Viszont a csajjal annyira jo baratnok lettunk, hogy kezdek beleszeretni. Oke hogy rohadtul bejon, de kezdek durvan beleszeretni:) de kozne parom is szeretem.. miert lehet ez? Mit tegyek hogy enyhitsem ezt? A Csaj tudja es latja meg mondtam is neki hogy tetszik. A belsoje nagyon nagyon megfogott de a kulsoje is. Elmondjam neki hogy beleszerettem vagy mi tegyek? O 28/L/L
En 20/L/Bi
2019. jan. 23. 11:21
1/9 anonim válasza:
És még azt mondják, hogy nem lehet egyszerre több emberbe szerelmesnek lenni. Dehogy nem! 🙂 F
2/9 A kérdező kommentje:
Az a gaz hogy nagyon zavarba tud hozni. Jobban is mint akarmikor a parom.
2019. jan. 23. 11:26
3/9 anonim válasza:
Úgyse tudod enyhíteni szerintem.
4/9 anonim válasza:
Döntsd el hogy kit szeretsz igazán.
5/9 anonim válasza:
Ha igazán szeretsz valakit akkor nem "szeretsz" bele csak úgy másba ilyen hamar, ok nélkül, nemtől függetlenül. Nekem az az érzésem, hogy te nem is szereted a jelenlegi párod igazán, de még abban se vagyok biztos, hogy a meleg barátnőjébe szerelmes vagy. Az, hogy megkívánsz valakit az nem jelenti azt, hogy szerelmes is vagy az illetőbe, az valami sokkal mélyebb dolog, és nem nézel olyan könnyen félre.
6/9 A kérdező kommentje:
4!
Banom en hogy mi az erzesed.. en tudom hogy mi, es de nagyon szeretem a parom es paromnak nem a baratnoje hanem csak egy barat/ismeros.. es de ...
2019. jan. 23. 14:00
7/9 anonim válasza:
Tehát kiírsz egy kérdést egy publikus oldalra, aztán kapsz egy olyan választ amit nem szeretnél hallani, még lehet, hogy igaz is, akkor meg borul a bili és megy a hiszti, hogy téged nem érdekel más véleménye és teszel rá. Nagyon felnőttes viselkedés.
8/9 anonim válasza:
Szerintem nem szerelmes vagy, hanem vágsz a női testre, érintésre, közelségre és törődésre. Ezt a pároddal is beszéld meg, és a lánnyal is.
9/9 A kérdező kommentje:
Parommal megbeszeltem tegnap este, o mondta hogy amikor akarok menjek csajozni.. o megerti hogy biszex vagyok. Ee mehetek amikir akarok csajhoz.. csak o ne legyen kevesebb..nem lesz. De lehet g csak vagyok ra, nemtudom. De mindent tud a parom. Egyebkent meg otletet kertem nem anyazast h nem szeretem vagy x dolog..
2019. jan. 24. 08:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!