Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes lányokat miért izgat, ha rávehetnek két srácot, hogy kipróbálják egymással?
Figyelt kérdés
2019. jan. 17. 21:00
11/16 anonim válasza:
nem érted a lényeget. a zoofil az csak az állathoz vonzódik.
az embertől - amúgy teljesen érthető módon - undorodik.
azonban sokat segítettél. mert eszembe juttattad hogy van pl. nekrofil.
na ez lehetne a pentaszexuális. persze csak ahhoz ha halottakon kivűl élőkkel is hajlandó dugni s abból se csak emberrel, hanem ugye állat és marslakó.
csak azt nem tudom, hogy az aki tetraszexuális, de emellett szereti halott marlakóval halott állattal és halott emberrel 8 férfival nővel) az nem inkább oktoszexuális? mert az már ugye 8 féle! vagy tévedek és mégis penta mert ezesetben mindegy mi az csak halott legyen? szóval bonyolút dolgok ezek!
12/16 anonim válasza:
Mert némely nőt ugya úgy izgat a fiú-fiú felállás, mint fordított esetben a fiúkat a leszbikusok.
13/16 anonim válasza:
Bi srác vagyok, és szívesen csinálnám hármasban, 1 fiú + 1 lány + én.
Vagy akár, hogy a lány csak nézi.
14/16 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz!
15/16 anonim válasza:
Bi pasi vagyok. Az exem összehozta a 2f+1n hármast, mert izgatta, hogy milyen az, ha két pasi kényezteti egymást.
16/16 anonim válasza:
Engem rohadtul izgatna ha egy lany erre ra akarna venni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!