Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érez irántam az egyik barátnőm szerintetek? 19L
Lány vagyok és nekem a fiúk jönnek be, ők tetszenek olyan nincs, hogy megtetszene egy lány az utcán csak fiúk szoktak tetszeni, de van egy barátnőm vagyis inkább csak haverok vagyunk nem mondanám, hogy barátnők. Egy osztályba járunk 12.-esek vagyunk és nem tudom mit érez vagy gondol rólam. Régen sokkal jobb barátnők voltunk többet nevettünk, de már mindkettőnknek más a társasága,de a suliban még mindig sokat nevetünk szinte végig órán is, szünetben is,ugyanis senkivel nem vagyunk jóba osztályon belül csak egymással, így nem tudunk mással beszélni, mert a többiekkel nem jövünk ki jól (de nem vagyunk emósok vagy kiközösítettek még mielött valaki azt gondolná😂 pont az ellenkezője). Facebookon mindig én írok neki ő sosem ír, így gondoltam ha nem keres akkor neki eszébe sem jutott semmi több a barátságnál velem kapcsolatban, mégis előben teljesen más, érzem, hogy máshogy néz mint a többi barátnőim, gondoltam,hogy én látok illúziókat bele a dologba, mert én szeretem őt, de ha pl fel jön témába egy fiú akkor rögtön féltékeny lesz mindent tudni akar a fiúról, hogy honnan ismerem és le is akar róla beszélni rögtön, mondja miért nem lenne jó összejönni azzal a fiúval, tök hülye kifogásokat mond, de ha ő hoz fel egy fiút akkor énis nagyon féltékeny leszek, de ezt nem mutatom ki, én direkt mondom neki, hogy jöjjön össze a fiúval meg ilyenek, csak hogy ne gondolja hogy én féltékeny lennék. Úgy érzem, hogy ez egy "játék" köztünk, hogy húzzuk egymás agyát ezzel, féltékennyé akarjuk tenni egymást,de ő se jön össze fiúval és én se, még nem jártunk senkivel, de fel sem merült bennünk, hogy biszexek/leszbik lennénk mindkettőnk hetero.. Legalábbis mindenki ezt tudja rólunk és mi is ezt tudjuk egymásról és még ha biszexek is lennénk akkor sem vallanánk be, mert a mi körünkben ez nem elfogadott és én is undorodok ettől és az ilyen emberektől, és még le írni is rossz ezt, de nem bírom már,mert annyira érzem, hogy ő is máshogy néz rám nem csak én rá. Ha ez az egész igaz lenne, hogy ő is többet érez akkor sem lenne belőle semmi mert nem vallanánk be soha egymásnak ő se és én se! Ezért is gondolom, hogy ő is többet érez csak szégyelli még maga előtt is, de az is lehet, hogy tényleg én értelmezem félre, de akkor miért féltékeny és miért érzem azt a tekintetében, hogy máshogy néz rám?? Egyébként ha fel jön a biszex vagy a leszbi téma mindketten undorodunk ettől és kinevetjük ezt, énis irtózok ettől, tudom, hogy ez nem normális, de mégis ezt érzem:(( és már megőrülök nem akarom ezt érezni úgy, hogy ő ezt nem viszonozza vagy ha igen akkor mindketten titokban.. Vagy mutassuk ki egymásnak vagy hagyjuk egymást és ne szenvedjünk.. ☹️
Szerintetek többet érez vagy nem? És mit lépjek most szerintetek? Kérlek segitsetek
Barátok vagytok nem? Tegyük fel hogy te vagy az aki semmit nem érez iránta, és ő meg elmondja hogy ő igen. Nem hiszem hogy emiatt utálnád, lenéznéd vagy elmondanád ezt bárkinek is.
De ha ennyire félsz akkor keress valami kevésbé direkt módot. Ha legközelebb szóba jön egy srác kezdj látványosan féltékeny lenni. Vagy ha ő lesz az kérdezd meg hogy mi van féltény vagy? Vagy tegyél félreérthető poénos megjegyzéseket. Vagy bókolj neki, dicsérd meg, ölelgesd. Hozd fel gyakran a témát de most ne úgy állj hozzá ahogy eddig. Becézgesd. Próbáld sokszor "véletlen" megérinteni vagy megfogni a kezét. Mit tudom én ilyenek legyél kreatív. :D Tuti észreveszi és összezavarodik. Aztán találj ki közös programokat. Ha szeret mozizni menjetek el egy fimre, ebédelni, reggelizni, kávézni stb. Aztán nem tudom mennyire vagytok bulizósak, ha igen menjetek el valahova, táncoljatok együtt, hívd meg valami piára. Ajánld fel hogy menjetek haza egy taxival, és aludhat nálatok és akkor nem kell annyit fizetni. Vagy csak hívd át ott aludni ha vagytok annyira jóban. Vagy egy este beszélgetni, iszogatni. Aztán ha van bátorságod próbáld meg megcsókolni. A legrosszabb ami történhet hogy látod hogy ő nincs benne, akkor még mindig foghatod a piára, vagy hogy csak poén volt.
Az a baj ezzel, hogy mi nem vagyunk ennyire jóba, hogy ide oda elhivogassam őt.Csak iskolába talizok vele, iskolán kívül mindketten másokkal lógunk. Viszont a suliba nagyon sokat nevetünk és ha így belegondolok mindig a fiúk a téma nálunk és tényleg azért, hogy féltekennyé tegyük egymást és amúgy ő is próbálja eltakarni de nem tudja, látom rajta, hogy zavarja😂
De ez jó ötlet,legközelebb kimutatom, hogy féltékeny vagyok,kíváncsi leszek a reakciójára :D
Helyes mutasd csak az se baj ha feltűnő, teljesen úgysem fog róla meggyőződni viszont tuti hogy nagyon összezavarod. Látod mondtam én. :D Ha ez a téma akkor játsszál rá még jobban hogy még féltékenyebb legyen. Ha meg nagyon feltűnően féltékeny nyugodtan rákérdezhetsz hogy féltékeny vagy vagy mi? Mondhatod hogy csak vicceltél de ha zavarba jön az elég árulkodó.
Amúgy ha nem vagytok olyan jóban méginkább el kéne hívnod sulin kívül is valahova. Fura lesz neki ez így hirtelen.
Gondolj bele ha ő is így érez de fél ezt kimutatni, hisz mondtad is hogy próbálja leplezni a féltékenységet, akkor az azért van mert nem gondolja hogy te is ezt érzed, legalábbis ugyanúgy nem biztos benne ahogy te. Azért hozza fel a fiúkat hogy lássa a reakciódat de ha te semmit nem mutatsz ki akkor nehéz dolga van. Viszont ha most te is félténynek látszódsz, és elhívod sulin kívül valahova amikor eddig fel sem merült ilyen köztetek, akkor lehet hogy ezután ő is mer majd jobban nyitni feléd.
Úgysem fog nemet mondani ha elhívod valahova.
Tipp: ha moziba hívod menjetek valami olyan filmre amiben van egy helyes pasi, és akkor máris tudod szekálni vele, vagy esélyt adsz hogy ő szekáljon, te meg féltékenykedhetsz. :D De ha van benne egy nagyon szép nő azt is mondhatod, hogy milyen szép szerinted ez a nő, szerintem dühíteni fogja hogy nem rá mondod. (persze amúgy rá is mondhatnál ilyeneket)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!