Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha a srácokkal való szex elveszi a motivációm
a csajozástól?
Figyelt kérdés
"Pasizni" ugye nem nehéz. Romeon találsz valakit akivel bejöttök egymásnak külsőre és kicsit belsőre pár napon belül találkoztok, szexeltek. Ha évente párszor rámjön ez a fiús dolog, akkor tudom hogy néhány napon belül 100% hogy szexelni fogok.
Csajozni meg ugye kezdeményezni kell sok csajnál, abból soknak nem fogsz bejönni, randizni kell, stb és a csaj bármikor meggondolhatja magát. Most nem írom le hosszabban, mindenki tudja milyen más a csajozás :D
De abba tényleg munkát, időt, energiát kell belefektetni. Viszont ha találkozom ezekkel az akadályokkal, amikre férfiként az kellene legyen a válasz, hogy csinálom és megyek előre a siker érdekében, sokszor azt veszem észre inkább elmegyek és megdugok egy srácot, mert az egyszerűbb. Ez baj, nem?
9#-es válaszoló vagyok. Figyelj, én megértem, hogy ez baromi nehéz lehet. Valóban igaz, hogy nőként ezt nem értehetem meg (valójában féleig mégis..) és sokadik sikertelen próbálkozásra az ember ki tud égni. Valójában fogalmam sincs a hetero fellálás milyenségéről ismerkedés terén. Szóval ilyen értelemben tényleg a lila köd jellemez. Azonban a nőként nőt már próbáltam felszedni (igen, nem vagyok hetero) és ezt az oldalt áttudom érezni, mikor az embernek tenni kell azért, hogy egy nő figyelmét felkeltse. Persze ennyire nem kiélezett, mint a heteróknál, hogy minden kezdeményező lépés a férfira hárul. Talán valahogy ez kiábrándító számomra, hogy ilyen kétpólusú és szélsőséges lehet emiatt az ismerkedés. Nem mint két emberi lény, hanem mint férfi és nő néz szembe egymással. Sokkal nagyobb szakadékot érzek. Amit a felek szerintem maguknak is ásnak, azzal hogy egymásra más univerzumként gondolnak. Én valahogy nindig úgy képzeltem el egy fiúval való ismerkedést (mert hogy fiúkkal is próbálkoztam már) hogy kölcsönös az "udvarlás", a kezdeményezés. Vagy mint elsősorban embert ismerjük meg egymásban és sz.*rjuk le ezt a játszmázást. De végeredményben ilyen fiúval nem hozott még össze a sors. Valahogy mindig átfordult az egész szerepjátszásba. Annyi sztereotip sz.*rságot összeolvasok itt gyakorin néha, hogy én meg ebbe csömörlök bele. Na mindegy. Nem akartam a te tapasztalataid megkérdőjelezni, csak kikívánkozott belőlem ez a komment. Biztosan nehéz férfiként nőket felszedni. Ezt nem is érezhetem át teljesen, de eltudom képzelni.
2019. jan. 16. 21:17
12/16 anonim válasza:
"Én valahogy nindig úgy képzeltem el egy fiúval való ismerkedést (mert hogy fiúkkal is próbálkoztam már) hogy kölcsönös az "udvarlás", a kezdeményezés. Vagy mint elsősorban embert ismerjük meg egymásban és sz.*rjuk le ezt a játszmázást. De végeredményben ilyen fiúval nem hozott még össze a sors. Valahogy mindig átfordult az egész szerepjátszásba"
Ez azért van így, mert az, hogy átcsúszik szerepjátszásba, egyszerűen törvényszerű. Az udvarlás egy pávatánc, egy látszatkeltés, aminek a mélyén az a játék van, hogy el akarom neked adni a génkészletemet, és meg kell, hogy győzzelek arról, hogy jól jársz vele. Ezért nem működik az a nagyon éteri, aszexuális elképzelés, amit leírsz, hogy "lássuk csak az embert egymásban", mert az egész a génekről szól. Mármint heteroknál. Leszbiknél gondolom, gyerekkori beidegződésekről szól.
2019. jan. 16. 21:43
13/16 anonim válasza:
A melegeknél is a génekről szól ez nagyrészt. A gyerekkori beidegződések meg minden embernél szerepet kell, hogy játszanak, akár hetero, akár meleg. Szóval ez több összetevős minden esetben, hogy hogyan és kikhez vonzódunk. Lehet egyébként, hogy pont azért nem tudok beleilleszkedni ebbe a szerepfelállásba, amiről itt szó volt, mert máshogyan vagyok bekötve genetikailag, ha már erről az oldalról közelítjük meg. A nők amúgy is mindig jobban érdekeltek. Amúgy értem mit mondasz és nem tagadom, hogy ennek nagy a valóság alapja, amit írsz. Az ösztön részünket sem tagadhatjuk meg, de azért az meg túl egyszerű nézet, hogy mindent a genetikára, a fajfenntartásra feszítünk fel és ebben határozzunk meg nagyrészt a másik nemhez való viszonyunkat. Meg úgy általában a szerelmet. Szerintem ennek van egy "spirituálisabb" oldala is emellett, ha már emberek vagyunk. Persze te ezt máshogy látod, nem is meggyőzni szeretnélek a nézeteimről. Én ezek szerint így vagyok bekötve, ahogy vagyok, más meg máshogy. Csak mindig lehűlök, amikor ennyi sztereotípia jön velem szembe és sosem értem, hogy az emberek nagy része miért nem képes több oldalról is megvizsgálni ezt az egész férfi/nő/szerelem/ismerkedés misztériát és miért dobálják egymást sárral, egymást hibáztatva, miért tipizál mindenki mindenkit.
2019. jan. 16. 23:49
14/16 anonim válasza:
A spirituális oldalát a hormonok teremtik. Azzal, hogy van biológiai alapja még nem lesz kevésbé misztikus.
Másrészről nem igazán értem, mit értesz az alatt, hogy a melegeknél is genetikáról van szó, mivel a melegeknél értelemszerűen nincs szaporodás.
2019. jan. 17. 00:08
15/16 anonim válasza:
Ne foglalkozz velük. Igazad van. Könnyebb találni pasit, mint csajt, mert még a "könnyen kapható" csajok is macerásak tudnak lenni sajna
2019. jan. 20. 11:37
16/16 anonim válasza:
Én jelenleg nővel élek tartós kapcsolatban, de maximálisan megértelek. Ha nincsen kilátásban semmi komolyabb, sokkal egyszerűbb pasikkal ismerkedni. A sérülés/csalódás esélye is minimális,ha a játékszabályokat előre tisztázzátok, egy alkalmiért pedig minek dolgoznál.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!