Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van barátnőm, de egyszer le szeretnék szopni egy férfit. Kipróbáljam?
Figyelt kérdés
2018. dec. 27. 19:54
11/14 anonim válasza:
Hát ha kiakarod próbálni akkor csináld! De legalább legyen benned annyi,hogy szakítasz a barátnőddel.Mert ha együtt vagytok és úgy csinálod,akkor megcsalásnak számít és megis alázod szegényt rendesen a nőiességében.
12/14 anonim válasza:
Biológiailag a barátnőd nem tudja ezt a kíváncsiságodat teljesíteni, tehát jogosan kipróbálhatod. Ha megvolt, akkor már nyugodtabb leszel és a kapcsolatotok is könnyebb lesz, mert nem lesz benned az a feszültség, mert már tudod, hogy milyen.
Ergo ezen indok által érdemes kipróbálnod.
Megjegyzem én magam is kipróbálnám, mert nem tudom, hogy milyen.
13/14 anonim válasza:
A barátnőd tud erről a vágyadról? Ha az ő tudta nélkül teszed meg, nem csak megcsalod, hanem még is alázod. Biztos vagy abban, hogy ezt érdemli?
14/14 sandrisbp válasza:
Minél tovább vársz vele, annál jobban fogod szerintem utólag sajnálni, hogy nem próbáltad ki hamarabb. Főleg, ha bejön az élmény... Ha nem jön be, vagy kevésbé, mint ha csajjal lettél volna, akkor meg legalább tudni fogod, hogy ez nem a te utad - és semmi jelentősége annak, hogy ez egyszer megtörtént. De csak olyannal próbáld ki, aki szimpatikus és valamilyen szinten tetszik is. A barátnődnek meg legfeljebb akkor mondd csak el, ha bejött, és akarod máskor is, de a csajt is meg szeretnéd tartani.... akkor elmondhatod, és vagy elfogad így, vagy nem - hiszen lehet, hogy nem bi pasit akar. De ha nem fogad el, akkor majd előbb-utóbb találsz olyan lányt, aki elfogadja ezt. Ha viszont egyértelműen jobban bejön a szex fiúval, mint a barátnőddel, akkor szerintem ne rabold az idejét, szakíts vele gyorsan és kíméletesen, mondd azt, hogy rájöttél, nem vagy szerelmes belé és így nem érdemes folytatni. Nem érdemes ilyenkor elmondani neki, mert nagy eséllyel visszaél majd az információval, ami nem lesz kellemes neked. Csak ne verd tartósan át, az fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!