Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van barátnőm, de ki akarom veretni a farkam egy fiúval, az megcsalásnak számít?
Figyelt kérdés
2018. dec. 22. 13:56
11/15 anonim válasza:
Szerintem nem megcsalás. De az a lényeg hogy te el tudj számolni a lelkiismereteddel.
Én eddig csak úgy hokiztam másokkal hogy a sajátunkat vertük,de izgatna az is ha egymásét és ha lenne hozzá partnerem ki is kipróbálnám. Van barátnőm, de nem érezném ezt megcsalásnak.
12/15 anonim válasza:
Szerintem minden megcsalás ami a partnered tudta nélkül történik és a megbeszélt (vagy feltételezett) szabályaitokat rúgja fel.
13/15 anonim válasza:
A barátnőd háta mögött, a tudta nélkül, mindenképpen megcsalás. Esetleg beszéld meg vele, hogy ilyen vágyad van, és ha engedi, akkor tedd meg. Ha kellően nyitott, még az is lehet, hogy szívesen végig is nézné.
14/15 A kérdező kommentje:
Ja vagy szakitana, mert mással akarom kiveretni, aztán lehet hogy úgy fogná fel, hogy ő kevés nekem
2018. dec. 26. 10:46
15/15 anonim válasza:
Szerintem nem, ez amolyan bensőséges férfias dolog, fogd fel úgy, mintha elmennétek egy sráccal motorozni, túrázni, horgászni, egy barátnőmentes napra. Engem mindig érdekelt volna egy ilyesmi körítéssel egy közös hoki.
27f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!