Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lehet az, hogy nagyon tetszik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet az, hogy nagyon tetszik egy fiú, de eddig csak lányokkal volt orgazmusom? Fiúkkal még ne tudtam elmenni.

Figyelt kérdés
KÉRLEK SEGÍTSETEK, EGY FIÚ ÖSSZE AKAR JÖNNI VELE, DE ÉN EZ MIATT NEM TUDOM MIT TEGYEK??
2018. dec. 7. 22:14
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha tetszik neked akkor jöjj össze vele

Ki tudja lehet h nála is lesz orgazmusod.....

2018. dec. 7. 22:26
 2/7 anonim ***** válasza:

Nehogy már orgazmus alapján válasz párt!

Ha tetszetek egymásnak, miért ne? Lehet vele lesz...

2018. dec. 7. 22:32
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát ne haragudj, de nekem az a legfontosabb..
2018. dec. 8. 09:37
 4/7 anonim ***** válasza:
En is igy vagyok.
2018. dec. 8. 11:44
 5/7 anonim ***** válasza:
3. Hát jó. Ha neked az a legfontosabb. Szerintem akkor sem rossz ötlet megprobálni. Lehet vele pont lesz pont lesz orgazmudod. Másrészt, ha tényleg belédesett a srác, akkor nagyon rossz lenne neki, ha azért dobnád, mert kapásból nem jött össze egy orgazmus .....
2018. dec. 8. 12:05
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Párt nem a meglévő, vagy hiányzó orgazmus alapján választ magának az ember. Ha bejön a srác neked, esetleg szeretitek is egymást, akkor szexeljetek, és közben irányítsd szavakkal, tettekkel, hogy neked mi a jó, mitől lesz orgazmusod.

2018. dec. 9. 07:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha a szexuális vágy meg van , akkor azért nem tudtál elmenni mert valószínűleg nem izgattak fel eléggé vagy túl gondoltad a dolgot. Ki kell próbálni hogy mi jó és hogy mi nem és meg is kell mondani a partnernek.
2018. dec. 9. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!