Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért könnyebb egy akár aktív, akár passzív pasit össze szedni mint egy csajt?
Mert mind erkölcstelen senki....
Mindegy kivel csak dughassanak...
Nem véletlen , hogy még most is a homoszexuálisok teszik ki a hiv fertőzöttek 70-80%-át.
És ez nem előitélet, hanem hivatalos têny....
2.
A heteró férfiak is ezt csinálnák, csak a nők nem vevők rá :D
---
Kérdező, az első jól leírta. Nem kell a szarakodás, szexelni akarunk. Partnerkereső oldalon beállítod a keresőben kb. a kort, aktív/uni/passzív, várost ahol keresnél és kidob sok találatot, aztán írsz nekik. Képet cseréltek és ha ott tetszetek egymásnak (aminek az esélye elég nagy), akkor ezt megmondjátok egymásnak és találkozhattok max 1-2 napon belül szexre.
Én pont azt szeretem a nőkben, hogy nem csak azt akarják, még ha nem is járunk. Én mindig is jobban kijöttem a nőkkel, a legjobb barátom is az, meg a legtöbb ismerősöm is nő.
A saját nememmel viszont annyira nem tudok szót érteni :D Mikor megy ez a "látod azt a csajt? Jól megb*ám" szöveg, akkor is csak nézek, hogy mi a fütykös baja van :D
Nekem is vannak szaftos gondolataim egy nő láttán, de ezt nem kell mások tudtára adni, főleg egy nő számára, főleg nem ilyen primitíven.
A kérdésre válaszolva: Azért, mert nem értitek meg a nőket, nem tudtok velük rendesen kommunikálni és a legtöbb esetben csak tárgyként kezelitek őket. Ennyi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!